[FOTO] ‘Kerabat Diraja Rupaya…’ – Ramai Yang Terkejut Apabila Mengetahui Identiti Sebenar Instafamous Ini

Ramai terkejut bila tahu indetiti sebenar instafamous ini. Selama ini ramai tidak tahu status beliau dah hanya dikenali media sosial kerana telatah video bersama isteri beliau yg kelakar.

Namun, bukan semua daripada golongan atasan dan kerabat diraja ini gemar dengan perhatian yang diberikan. Oleh itu, ada diantara mereka yang lebih gemar untuk hidup bersederhana seperti orang lain dan tidak begitu mendedahkan identiti sebenar mereka kepada umum.

Itulah yang dilakukan olah instafamous ini. Umum ratanya pasti mengenali instafamous yang berwajah tampan ini.

Lebih dikenali dengan nama Instagram Chazynash, jejaka ini popular kerana sering membuat video-video lawak bersama isteri dan rakannya untuk dimuatnaik di laman-laman sosial.

Namun baru-baru ini didedahkan oleh akaun @Malaysia.royalfamily di laman Instagram, rupa-rupanya Chazynash ini merupakan salah seorang kerabat diraja Perlis.

Melalui entri tersebut, Chazynash terlihat bergambar bersama kerabat-kerabat diraja yang lain.

malaysia.royalfamily, Dari kiri – YM Syed Felsharn Ibni Dato’ Seri Syed Badlishah Jamalullail, YM Syed Haniff Ibni Dato’ Seri Syed Azni Jamalullail, YM Syed Fernarsh Ibni Dato’ Seri Syed Badlishah Jamalullail dan YM Syed Fezriq Ibni Dato’ Seri Syed Badlishah Jamalullail.

Melalui entri tersebut, ternyata nama sebenar kepada instafamous ini adalah YM Syed Fernarsh Ibni Dato’ Seri Syed Badlishah Jamalullail. Walaupun sudah agak lama dikenali oleh warga netizen, tiada seorang pun yang berjaya menghidu fakta tersebut. Pendedahan ini ratanya mengejutkan warga netizen.

Ramai di antara netizen juga tidak menyangka bahawa Chazynash merupakan kerabat diraja.

Nakhaii…chazynash baru aku tau rupa2 hang ni kerabat diraja peghlih…

Ramai gak orang tak tau chazynash tu Perlis royal

Yaahhh!! kerabat diraja lupenya dia nii

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Instagram chazynash/malaysia.royalfamily via memori kini

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*