Pak Azad Menyakat Makcik Melatah.. Nakal Azad Sampai Eira Pun Ketawa !

Pasangan romantik dan kelakar Azad Jazmin dan Eira Syazira memang tidak pernah menghampakan peminat kerana ada sahaja telatah dan gelagat mereka mencuit hati netizen. Memang semua orang mengimpikan kehidupan suami isteri yang happy sebegini kan?

Memang beruntung Eira bersuamiakan Pak Azad yang sering buat lawak sahaja setiap hari. Kadang kala sampai tak cukup nafas Eira nak gelak bila suaminya buat hal! Kita pun terikut sama nak gelak kan?

Sering berkongsi telatah lawak pak Azad di laman sosial Instagram membuatkan video kali ini rata-rata mengatakan pasangan ini kelihatan sangat ‘sweet’. Malah ada yang suka melihat keluarga bahagia Eira yang membuatkan ramai yang memuji mereka.

Terbaru pasangan ini akan menemui anda di kaca televisyen menerusi program Astro terbaru berjudul ‘Pa & Ma’ yang akan membincangkan isu-isu semasa dengan telatah dan gaya ‘giler-giler’ mereka. Oleh sebab itu, seorang makcik telah menjadi ‘mangsa’ promosi rancangan mereka.

Isu kr0nik orang suka melatah

TONTON VIDEO :

#1

#2

#3

#4

Komen Netizen :

Nyaris tak mandi air

Ikhlas betul gelak Eira

Gugur air mata kewanitaan

Suka dengar yang gelak dari yang kena usik

Jika anda suka dengan kisah ini. Sila berikan sokongan dengan KONGSI bersama rakan anda supaya kami dapat terus berusaha menyediakan kandungan berkualiti buat tatapan komuniti semua. Ribuan Terima Kasih.

Sumber : Instagram Azad via MediaOhsem

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*