Bukan lagi rahsia, Sekitar Majlis Sanding Sultan Kelantan.

Sekitar Majlis Sanding Sultan Kelantan bukan lagi rahsia, jurukamera profesional muat naik gambar persandingan diraja di Instagram

Berdasarkan sumber berita dari portal berita sebelum ini sultan berkahwin dengan ratu cantik Russia iaitu miss moscow oksana voevodina yang telah bergelar mualaf pada april tahun ini. Alhamdulillah. kini perkahwinan itu bukan lagi rahsia kerana jurugambar muat naik gambar persandingan diraja di Instagram.

Jika Sebelum ini rakyat Malaysia khususnya telah dikejutkan dengan peletakkan jawatan Sultan Muhammad V sebagai Yang di-Pertuan Agong yang ke-15. Tidak lama selepas itu, khabar angin tersebar mengatakan sultan kelantan berkahwin dengan bekas ratu cantik russia.

Gambar-Gambar sekitar Majlis..

Ada lagi Gambar2 Menarik dibawah

Persandingan Serba eksklusif

Gambar-gambar perkahwinan baginda sultan dengan wanita Rusia itu seakan bertebaran di media-media sosial dan menjadi persoalan banyak pihak. Namun begitu, khabar angin tersebut seakan senyap kembali dan tiada kenyataan rasmi daripada baginda sultan mahupun kerajaan negeri Kelantan.

Setakat ini, tarikh perkahwinan diraja itu masih belum dipastikan kerana tiada sebarang maklumat yang diperoleh. Namun begitu, gambar-gambar yang dimuat naik oleh Maxkoliberdin di Instagram miliknya nyata menarik perhatian ramai kerana majlis resepsi tersebut diadakan dalam suasana gilang-gemilang dan cukup eksklusif.

Walau bagaimanapun, Seorang jurukamera profesional telah memuat naik beberapa keping gambar perkahwinan diraja yang diambilnya. Melalui Instagram Maxkoliberdin, baginda Sultan kelantan kelihatan segak mengenakan sepersalinan baju Melayu bersama isterinya Oksana Veovodina yang anggun mengenakan gaun pengantin berwarna putih.

Lagi Gambar 2 sekitar Majlis persandingan ini

5 Perkara Penting Sultan Muhammad Kelantan Kahwin Miss Moscow Russia

Majlis perkahwinan YDPA sultan muhammad Kelantan diadakan di Russia dengan cukup eksklusif yang mana kalangan yang hadir adalah kerabat terdekat

Yang Dipertuan Agong Malaysia dilihat segak dengan baju Melayu berwarna biru lengkap bersampin, manakala pengantin mengenakan gaun warna biru muda

Tarikh perkahwinan pada 22 november

Sultan kelantan aka agong kahwin oksana voevodina di P. Barvikha concert hall , moscow Rusia

Isteri iaitu agong wife merupakan gadis yang berjaya merangkul miss moscow 2015 aka ratu cantik 2015

Tiada khabar berita yang isteri agong malaysia akan ditabalkan pemaisuri agong dalam masa terdekat ini

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Vocket dan lawak siyot

 

 

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*