‘Saya Terlalu Sedih’ – Hampir 4 Tahun Tunggu Cahaya Mata, Nabila Huda Kongsi Momen Positif Hamil

Pelakon berbakat, Nabila Huda menerusi laman Instagram mengumumkan dirinya keguguran setelah hampir empat tahun menanti kehadiran cahaya mata. Menerusi video tersebut, Nabila Huda mengakui amat sedih namun bersyukur masih berada dekat dengan orang tersayang iaitu suami dan anak.

Tambah menyedihkan apabila anak hasil perkahwinan pertama, Keisha Laila menangis apabila ditunjukkan keputusan positif pada alat ujian kehamilan baru-baru ini.

Hampir 4 tahun tunggu

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tadi scroll up and down album kat Phone nampak video ni.. Terus I Nak share la precious moment yang I rahsia kan dengan korang. Masa abil tau positive , abil excited sangat Nak share berita ni kat korang ! Tapi macam Nak surprise lambat sikit. Ini lah Moment yang paling sweet , happy sedih semua adalah.. All in one! I’ve been waiting for this almost 4 years.. But too bad, Saya bleeding teruk until today and dah Pergi amik blood test again, dapat result and it’s not there anymore.. Takde rezeki lagi la ni. Allah Nak bagi chance Saya honeymoon lagi agaknya! Yes,Ofcourse Saya sedih. Terlalu sedih. Tapi kan, Kenapa Nak kena bersedih Dan menangis sedangkan orang Yang sentiasa membahagiakan kite , ada depan mata. Mereka Masih ada. Lebih baik hargai waktu Yang ada ni sepuas-puasnya ! At least dapat jugak kami berdua rasa moment “mom and dad to be” kejap..Jadi la eh.. hihi ! So now..games onz tak sisz @kidweebee ? 😝

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu) on

Tadi scroll up and down album kat phone nampak video ni.. Terus I nak share la precious moment yang I rahsia kan dengan korang. Masa abil tau positive , abil excited sangat nak share berita ni kat korang ! Tapi macam nak surprise lambat sikit. Ini lah moment yang paling sweet, happy sedih semua adalah.. All in one! I’ve been waiting for this almost 4 years.. But too bad, saya bleeding teruk until today and dah pergi amik blood test again, dapat result and it’s not there anymore.. Takde rezeki lagi la ni. Allah nak bagi chance saya honeymoon lagi agaknya! Yes, Ofcourse saya sedih. Terlalu sedih. Tapi kan, kenapa nak kena bersedih dan menangis sedangkan orang yang sentiasa membahagiakan kita, ada depan mata. Mereka masih ada. Lebih baik hargai waktu yang ada ni sepuas-puasnya ! At least dapat jugak kami berdua rasa moment “mom and dad to be” kejap.. Jadi la eh.. hihi ! So now.. games onz tak sisz @kidweebee ?

Sedih tengok, semoga ada rezeki

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Nabila Huda

 

 

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*