(Gambar) Firasat Ibu Rasakan Acap Berada Dalam Gua, Sukarelawan Mula Redah Gua Jam 12 Malam Semalam

Kehilangan Acap sehingga kini masih lagi menjadi misteri dan kedudukkannya masih gagal dikesan walaupun misi pencarian dilakukan setiap hari.

Pelbagai perkongsian di media sosial dibuat oleh orang ramai sama ada yang terus berdoa supaya Acap segera ditemui dan ada juga individu-individu yang berkongsi pengalaman peribadi yang pernah berhadapan dengan situasi aneh ketika di hutan.

Tak kurang juga ada yang berkongsi pelbagai ikhtiar sama ada secara moden mahupun alternatif bagi membantu misi pencarian sekaligus meredakan kebimbangan keluarga Acap terutama ibunya.

Melalui perkongsian yang dibuat oleh Perubatan Islam Nur Zikir, mereka telah melakukan pencarian di kawasan sekitar gua dalam peta pencarian setelah firasat ibunya mengatakan Acap berada di lokasi tersebut.

Ikuti perkongsi dan gambar-gambar operasi mencari dan menyelamat yang dilakukan mereka di bawah.

Firasat ibu acap mengatakan anaknya berada di sekitar gua ini. Alhamdulillah dengan izin Allah sebelum masuk ke gua ini kita telah menunaikan solat hajat dan bacaan Surah Yasin.

Maaf kepada semua yang tunggu untuk menonton secara live fb tadi kerana tidak ada line semasa dalam perjalanan masuk ke gua tersebut.

Inshaa Allah kita akan upload video semasa pencarian di dalam gua ini secepat mungkin. Terima kasih kepada semua yang mendoakan kami dalam misi pencarian ini.

Tadi kami masuk pukul 12 malam keluar pukul 5 pagi perjalanan sangat jauh dan pelbagai rintangan kami tempuhi. Esok pagi kita akan sambung pencarian mencari acap di kawasan yang akan kita update nanti.

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Siakapkeli

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*