Norman Buat ‘Surprise’ Awal Sempena Ulangtahun, Memey Kongsi Saat ‘Sweet’

Pasangan selebriti, Memey Suhaiza dan Norman Hakim sering menjadi tumpuan ramai malah keluarga sweet selebriti terkenal ini turut menjadi contoh buat peminat.

Sikap sweet Norman sentiasa jadi perhatian

Mana taknya, sikap sweet Norman terhadap isterinya membuatkan peminat suka. Terbaru pula, Memey berkongsikan beberapa moments ‘bersemut’ apabila mendapat kejutan awal sempena anniversary mereka.

Kata Memey dilaman Instagram, suaminya itu bersungguh mengajaknya keluar dan hanya mengatakan untuk dating berdua. Rupanya Norman membuat kejutan awal meskipun hari anniversary mereka pada minggu hadapan kerana mereka berdua juga sibuk.

Ini antara yang dikongsikan Memey, so sweet!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Suami oh suami 😫😭❤️ Bersungguh dia ajak kita keluar.. Cakap nak g makan dating ber2.. Byk kali juga sy pujuk suami cakap tak nak ..sbb penat 🙈 Mcm2 alasan sy buat 🤣🤣 Esok pun nk shoot pagi.. Suami kata …kena juga pergi sbb takde date dah sblm anniversarry kita org.. Sy kata takpelah …tak payah buat apa2 pun.. Sbb kita org dah plan nk buat doa selamat je nnt masa anniversary betul2 24 hb… So i said,dah lebih dr cukup.. Tapi…. Inilah lah hasilnya.. suami ada geng konspirasi @surprisehoney .. Subhanallah tak terungkap dgn kata… Nnt sy sambung lg.. byk momment sy nk share sbb tanda sy happy sgttttt mlm ni.. Tq suami ❤️ Syukur Alhamdulillah…

A post shared by wifeyNH (@memeysuhaiza) on

Sama cantik, sama padan

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Memey Suhaiza via HCL

 

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*