Realiti Kehidupan! Drama ‘Rumah Siti Khadijah’ Dapat Pujian Terbaik Penonton

Kini di slot Samarinda ditayangkan Drama, Rumah Siti Khadijah yang menampilkan kelainan kisah yang berlaku tentang isu-isu remaja di rumah perlindungan wanita.

Bagaimanapun, drama yang bersiaran setiap isnin hingga khamis jam 10 malam ini sememangnya kini menjadi perhatian penonton kerana kelainan yang dibawa oleh arahan Heykal Hanifah yang cukup terkenal dengan karya-karya hebat.

Dilakonkan ramai selebriti terkenal, drama ini menerima pujian ramai kerana dikatakan turut terjadi dalam dunia luar.

Antara episod dalam drama ini

Menarik kisah malamni! Korang mesti tertunggu-tunggu kan drama ni!Isnin – Khamis, 10 malam di TV3! @dramasangat #RumahSitiKhadijahSaksikan di tonton.com.my atau YouTube tv3malaysia

Posted by TV3 Malaysia on Thursday, September 26, 2019

Korang rasa apa kisah malamni dalam drama Rumah Siti Khadijah 🤔Isnin – Khamis, 10 malam di TV3! @dramasangat #RumahSitiKhadijahSaksikan di tonton.com.my atau YouTube tv3malaysia

Posted by TV3 Malaysia on Wednesday, September 25, 2019

Korang dah ready nak tengok episod malamni? Mesti nak tahu tajuk apa kan? Tunggu kejap lagi tau!Isnin – Khamis, 10 malam di TV3! @dramasangat #RumahSitiKhadijahSaksikan di tonton.com.my atau YouTube tv3malaysia

Posted by TV3 Malaysia on Tuesday, September 24, 2019

Menurut sumber, Rumah Siti Khadijah merupakan sebuah rumah pemulihan akhlak buat remaja bermasalah yang mahu kembali ke pangkal jalan.

Setiap mereka yang menjadi penghuni disitu diberikan perlindungan disamping mereka juga mempunyai masalah dan konflik kehidupan yang berbeza.

Dalam pada itu di laman Facebook TV3 Malaysia, rata-rata penonton memberikan komen positif dan memuji drama tersebut.

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Budiey.com, TV3 Malasysia

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*