“Saya rasa yang ini dah campak banyak kali” – Netizen Terbahak Tengok Fouziah Gous Tunjuk Demo ‘Pinggan Susah Pec4h’ Tak Jadi

Menggunakan kaedah TV Homeshopping merupakan salah satu taktik untuk memujuk pengguna untuk beli sesuatu produk itu. Melalui saluran inilah mereka akan tunjuk demo untuk meyakinkan kesahihan barang tersebut.

Tapi langit tak selalu cerah, kadang-kadang demo tu tak semestinya menjadi. Mesti awkward bila kita pujuk beriya-iya tapi bila nak buktikan nampak macam dusta. Contohnya macam program Go Shop baru-baru ni.

“Saya rasa yang ini dah campak banyak kali, saya minta maaf” – Fouziah Gous

Viral di Twitter apabila satu keratan video daripada program tersebut memaparkan host Fouziah Gous bersama Syakirin sedang mempromosikan pinggan mewah berjenama secara langsung.

Dalam video tersebut kelihatan Fouziah Gous sedang menerangkan bahawa pinggan tersebut jenis lasak dan susah pec4h,tapi bila tunjuk demo…hmm korang tengok lah, siapa gelak dia d0sa

Selepas pinggan tu dah berkecai riak wajah Fouziah seolah-olah awkward kemudian meyakinkan pengguna bahawa pinggan itu dia dah cuba pinggan tersebut dan sebab itu lah pec4h.

Hampir 14,000 netizen yang retweets video ini rasa terhibur melihat gelagat mereka ni.

 

Sebelum ini ada kes yang pengacara tengah dok syok buat demo pasal periuk tiba-tiba pec4h masa live.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: LobakMerah

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*