“X hensem La”- Individu Mengata Suami Datin Eina Azman, Ini Komen Balas balik Suaminya

Siapa saja yang tidak suka mengikuti laman Instagram Datin Paduka Eina Azman, manakan tak ramai menjadikan dia inspirasi bukan sekadar cantik namun turut pandai memasak dan sering berkongsikan pelbagai resepi mudah dihidangkan.

Bagaimanapun, tidak disangka ada pula yang memberikan komen kurang senang diposting terbaru isteri kepada Datuk Paduka Kaiser Gurmeet Harden ini.

Post foto bersama suami jadi perhatian

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My sayang ❤️ @datopadukakaiser

A post shared by 𝑬𝒊𝒏𝒂 𝑨𝒛𝒎𝒂𝒏 (@eina_azman) on

Seorang individu meninggalkan komen bertindak mengkr1t1k suaminya menyebabkan komen tersebut menjadi perhatian ramai. Malah, ia membuatkan peminat Datin Eina tidak tinggal diam mal4s membid4snya semula di ruangan komen.

Bagaimanapun, Datin Eina turut memberikan maklum balas buat individu terbabit menerusi komen yang ditinggalkan itu.

Salam. Suami saya tak handsome??…

Dia pun xhensem…

Gara-gara meninggalkan komen sedemikian, rata-rata pengikut Datin Eina telah memberikan maklum bal4s ‘padu’ buat individu terbabit.

Pegi tengok cermin dulu…

Kurang asam la…

Sedap mulut ko…

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My happiness💞 thanks sayang because buat surprise yang betul2 menjadi 😄 I balik from gym dengan peluh2 like crazy u paksa I pergi gsc nk tgk “Marvel” even I kureng minat movie mcm tu 😅 isteri yang baik kena lah dengar kata kan, so ikut dalam rasa penat🤪 i penat so I end up tidur dalam movie tu, n marvel tu yang tgk I tidur 😬🙈 Habis movie je lampu buka rupa2 nya the whole cinema my husband da booking n all my beloved friend n family ada… m so happy ! 😄😄 Even though I smelly like +*^%* 😩😅🙈 thanks a lot sayang sbb always cuba happy kan I 😍 I love you n the kids so much @datopadukakaiser @aubreykarl ❤️❤️❤️ #einaazmanturns24th

A post shared by 𝑬𝒊𝒏𝒂 𝑨𝒛𝒎𝒂𝒏 (@eina_azman) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by 𝑬𝒊𝒏𝒂 𝑨𝒛𝒎𝒂𝒏 (@eina_azman) on

Sumber: Datin Eina Azman via HCL

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*