“J3nazah Telah Ditemui Dalam Keadaan Yang Elok” – Pitt Hanif Telah Ditemui

Jnazah pengarah yang juga anak kepada aktres Fauziah Nawi, Pitt Hanif telah dijumpai oleh pasukan mencari dan menyelamat.

Menerusi laman sosial Facebook, Fauziah telah memaklumkan berita sedih itu yang disampaikan oleh adiknya yang kini berada di lokasi.

“Assalamualaikum, saya Hajjah Fauziah Haji Nawi Ingin mengumumkan bahawa jnazah anak saya  Mohd Firdaus Haji Mohamad Hanif ataupun dikenali sebagai Pitt Hanif  telah pun ditemui dalam keadaan yang sangat elok.

Dalam keadaan sebak, Fauziah turut berterima kasih kepada semua pihak yang mendoakan dan yang berusaha mencari jnazah anaknya.

“Pihak Bomba yang menemui jnazah anak saya menyatakan tak pernah jumpa jnazah yang masih elok seperti itu walaupun berada di dalam air dah dua hari.

“Pit, mama minta maaf tak dapat jaga Pitt macam mana mama janji dengan arw4h baba. Terima kasih banyak pada semua yang mendoakan,” jelasnya lagi.

Dalam keadaan sebak, seniwati itu berterima kasih pada semua pihak yang tidak putus-putus mendoakan Allahy4rham Pitt sepanjang kehilangannya.

Jnazah telah dibawa ke H0spital Kuala Lipis sebelum dibawa pulang.

Pada Sabtu, Pitt dilaporkan Iemas ketika memancing selepas bot yang dinaiki di Sungai Jelai dekat Jambatan Gemunchur Mela, Lipis, Pahang k4ram sekitar pukul 1 tengah hari.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Gempak, Awani.

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*