“Mak Dia Masuk Air” – Foto Gelagat Ibu Ini Yang Buat Ramai Terhibur!

Tugas dan tanggungjawab sebagai seorang ibu bukanlah sesuatu yang boleh dianggap remeh. Tidak kira buat ibu yang bekerja mahu pun suri rumah. Besar pengorbanan yang mereka lakukan demi mahukan yang terbaik dalam hidup anak dan keluarga mereka.

Sehinggakan ada yang sanggup mengetepikan waktu untuk diri sendiri demi menjaga keperluan keluarga mereka. Namun berbeza pula karenahnya buat seorang ibu yang fotonya tular baru-baru ini.

Gelagatnya dalam beberapa foto itu memang nampak macam melepas geram dan stress. Tapi caranya itu memang nampak ‘masuk air’. Malahan foto yang dirakamkan dengan berlatarbelakangkan gelagatnya itu, di bahagian depannya pula adalah muka anaknya yang sangat comel dan selamba.

Berikut antara foto yang dikongsikan oleh @IsskndarAriffin.

 

Perkongsian ini meraih perhatian ramai dengan lebih 15,000 retweets dan 12,400 likes. Rata-rata netizen terhibur melihat gelagat wanita ini dan meninggalkan komen seperti berikut:

“Betul2 gunakan masa me time ni”

“Anak dia macam risau sangat tengok maknya macam tu. Hahhaha”

“Suka betul yang jenis masuk air ni”

“Ni bukan masuk air lagi ni dah masuk hantu”

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: IsskndarAriffin via HCL

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*