[VIDEO]“Dah tahu meIatah nak jadi first runner juga” – Kelakar Betul Aksi Peserta Lumba Lari Nii

‘Penyak1t’ meIatah memang kadang-kadang boleh buatkan orang disekeliling mereka tertawa dengan gelagat individu itu. Walau bukan sengaja melakukan sesuatu perkara itu, namun ianya tetap menjadi bahan lawak mereka.

Terbaru satu video acara lumba lari menjadi viral di laman Twitter dengan 13,271 retweets dan 121,000 tontonan!

VIDEO :

Video yang berdurasi 15 saat ini memaparkan salah seorang peserta acara lumba lari yang dikatakan mel4tah. Di awalnya kelihatan sama seperti peserta lain. Bila pengadil menyebut, ‘ready’ peserta yang memakai bib berwarna kuning dalam keadaan bersedia.

Namun selepas pengadil memetik picu pist0l menandakan ‘mula lari’, namun peserta yang memakai bib kuning itu termel4tah dan baring di atas trek pula. Kesian pun ada!

Di saat ke 7 baru dia bangun dan terus berlari. Macam itu pun boleh ke?

Adoi kelakarlah! Rata-rata netizen meninggalkan komen seperti berikut:

“Aku tak larat gelak weh. Lepas jatuh tu dia bangun baru start lari. Dia sepatutnya jadi pelari kedua”

“Dia punya mel4tah tu macam kena tembak. Aduhai”

“Ni kalau team dia kalah salahkan dia dulu. Hahahah, dah tahu mel4tah nak jadi first runner juga”

“Mel4tah kena tembak m4ti tu. Hahaha”

Culik kan comel sangat

Mujur dia cepat bangun

Why bagi dia jadi first runner???

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Manglaksa via : himpunanceritalawak

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*