“Semoga menjadi ibu yg baik… kurangkan sebut ‘kakak’ kepada Rayyan tu…”- Netizen

Pelakon, Elfira Loy yang kini sudah bergelar ibu kepada anak sulungnya, Muhamad Rayyan Khalaf berkongsikan sekeping foto bersama namun lain pula jadinya.

Kapsyen Elfira berseloroh mengenai ‘kakak’ terhadap anaknya membuatkan ada netizen bertindak memberikan nasihat buat Elfira menerusi ruangan komen.

Melalui foto dikongsikan Elfira di laman Instagram dan turut menulis kapsyen panggilan kakak mengundang netizen untuk meningg4lkan komen agar dia mengurangkan menyebut panggilan tersebut.

Kapsyen Elfira buat netizen tinggal komen

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bushuk masham Mama ❤️ eh sorry kakak .

A post shared by 25 | 🇲🇾 | (@elfiraloy) on

Komen individu terbabit seolah meminta agar dia mengurangkan menyebut ‘kakak’ kepada anaknya itu kerana seorang ibu tetap tarafnya ibu.

Kurangkan sebut…

Bagaimanapun, menerusi komen itu juga dia mendoakan agar Elfira menjadi ibu yang baik selain menasihati Elfira untuk membiarkan jika ada orang berkata dia macam kakak.

Its ok… dia hanya gurau manja tu…

Dalam pada itu, komen terbabit turut menerima balasan daripada beberapa pengguna media sosial, ada yang setuju namun ada juga yang menganggap bahawa Elfira hanya bergurau dan pasti lebih mengetahui diri dan terbaik untuk anak sulungnya itu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@muhamadrayyankhalafofficial genap 30hari !

A post shared by 25 | 🇲🇾 | (@elfiraloy) on

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Elfira Loy via HCL

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*