“Prank Adik Tapi Abang Pula Yang Over Acting”-Gelagat Anak Sulung Aliff Syukri Buat Ramai Sebak

Pengasas terkenal AS Legacy Dato’ Aliff Syukri sering menjadi perhatian kerana sering berkongsi video dan gambar2 di laman instagram beliau. beliau juga merupakan seorang yang suka membantu sesiapa yang memerlu dan juga sering berkongsi harga barangan yang dibelia beliau kepada peminat beliau.

Beliau telah mendirikan rumahtangga dengan pilihan hatinya iaitu Datin Nur Shahida dan dikurniakan 5 orang cahaya mata termasuk seorang anak angkat yang diambil sejak lahir sehingga kini. Isteri beliau juga sedang sarat hamil dan bakal bersalin tidak lama lagi.

Terbaru beliau telah memuatnaik satu video dilaman instagram. Video yang dikongsi menunjukkan gelagat beliau ‘prank’ anak gadisnya Khadijah atau mesra di sapa Cess. Video yang dikongsi mendapat pelbagai komen dan respon dari netizen.

“kejutan cess… korang rasa saya prank apa??

Siapa yang dah tengok video abang prank Cess @qadejah_terlajaklaris dpt jadiah apa yg berniali rm25k ?? @ammarahyan_terlajaklaris pulak yg over.. Cuba komen di bawah Kalau orang dekat tempat cess?? Kalau korang nak tengok video yang lebih panjang dan nak tahu apa yang berlaku perkara yang sebenar korang boleh tengok dekat YouTube tv Telajak laris abang dah posting dekat sana cepat pergi tengok😂😂😂”

VIDEO:

KOMEN NETIZEN:

“Punya syg abg Ammar kt adik.. ngan dia sekali pun nangis.. bagusnya lah haii abg long..”

“Prank”

“Kite yg tngok pon kite nangis sekali..”

FULL VIDEO:

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Instagram @aliffsyukriterlajaklaris via NOTE UNTUK AWAK

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*