“Bukan kata takmau sok0ng Kedah dah ka” Netizen JeIes Tengok Adik Viral Dapat Jemputan Ke Majlis Bersama Pemain Kedah

Kalau korang masih ingat, tak lama dulu adik ini pernah viraI sekejap gara-gara komen pedasnya terhadap pemain bola sep@k Kedah yang kalah kepada Johor Darul Takzim pada Piala Malaysia lepas.

Sungguhpun sudah dipujuk, adik ni katanya masih kec3wa dan terasa hati siap cakap lagi kalau Kedah kaIah selepas ini, dia mungkin dah takkan sokong pasukan ni lagi. Namun hari ini, min terkejvt jugak bila viraI gambar adik tersebut bersama pemain bola sep@k Kedah dalam satu majlis khas dua hari lepas. 

Adik viraI dapat jumpa pemain Kedah??  

Menerusi perkongsian Facebook Kedah FC, beberapa keping gambar adik tersebut telah viraI menunjukkannya gembira dapat bertemu dengan pemain Kedah.

Majlis tersebut katanya satu majlis khas yang telah diadakan pasukan Kedah sebagai tanda perpisahan buat dua pemain imp0rt skuad Hijau Kuning bagi musim 2019 iaitu Fernando Rodriguez dan Jonatan Bauman.

Yang terkejvtnya, adik tersebut juga telah dijemput dalam majlis tertutup itu untuk meraikan dua pemain berkenaan. Untunglah ko dik!

“Dok agak dah, viral punya pasal mesti dapat jumpa dengan player Kedah”

Begitulah kata orang, tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu kan! Haa tuah adik ini dapat bertemu dengan pemain bola sep@k Kedah mendapat pujian dan juga rasa ‘lri hati’ netizen lain tau. Bukan lri hati bersifat negat!f tapi sekadar jeIes-jeIes manja gitulah….

Apa-apapun min doakan semoga adik ini berjaya dalam apa jua perkara yang dilakukannya. Goodluck dik!

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Lobak merah via NUA

 

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*