Tergempar!! Bekas Pembantu Peribadi Aliff Syukri Meningg4l Dunia. Punca Kem4tian Di Dedahkan

Sebentar tadi menerusi info yang diterima, bekas pembantu peribadi kepada usahawan kosmetik popular Dato Seri Aliff Syukri yang dikenali sebagai Ghazi dikhabarkan telah meningg4l dunia.

Berpvnca Daripada Appendiks

Menerusi hantaran beberapa sahabat terdekat Allahy4rham Ghazi atau Muhammad Ghazali B Hj Mat Lawi meningg4l dunia dipercayai berpunca daripada peny4kit appendiks yang dihadapinya. Malah keadaan Allahy4rham juga semakin tenatt sejak beberapa hari yang lalu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Awalnya Dato dan Datin ada juga mengajak saya ke Makkah tp sy x bersedia lg. Bila melihat gambar ini rasa kesal pula menolak ke sana. Alhamdulilah semasa berkhidmat meski pun sebagai PA kita dilayan seperti sebahagian daripada keluarga. Ketika travel bersama keluarga ini pemilik bersama syarikat Datin Sri bukan la seperti wanita elite lain yg melepaskan 100% tugasan menjaga anak2, mengangkat bag, mengemas dan lain2 kepada PA semata mata. Jadi apabila ada yg berkata alaa pergi ke luar negara BEKERJA. Ya kita bekerja bersama dgn Datin menguruskan/memantau anak2 dan tugasan di atas dan dalam masa yg sama tipu ya kalau tidak menikmati percutian tersebut kerana kita makan makanan yg sama dan merasa semua treatment yg sama dihadapi oleh keluarga tersebut. Datin masak, PA yg sorang tolong jaga baby, yg sorang lg tolong memotong jd kita bekerjasama. Datin pun basuhkan pingggan juga ya lepas masak. Ketika keluarga tersebut sedang shopping pun bahagian kita PA pun ada ya. Terima kasih Uncle, Aunty dan Nenek yg melayan diri seperti sebahagian drpd keluarga. Alhamdulilah kelebihan apa lg yg kau dustai 🙏🏻

A post shared by @ ghazi_ml on

Terdahulu, Allahy4rham Ghazi menarik perhatian ramai dan menjadi tanda tanya pengikut Aliff Syukri apabila kelihatan seorang jejaka kacak sering bersama keluarganya sebelum dia mengundurkan diri sebagai pembantu peribadi usahawan itu.

Shahida Luah Rasa Sedih

Dalam pada itu, menerusi hantaran isteri kepada Aliff iaitu Datin Seri Nur Shahida, dia meluahkan rasa sedih atas perkhabaran tersebut.

Menganggap Allahy4rham seperti adiknya sendiri, Shahida memohon orang ramai untuk sama-sama mendoakan r0h Allahy4rham dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang yang beriman.

Sumber : murai.my / http://transformasi.pw/

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Yang Baik-Baik Sahaja Dan Jangan Lupa Share Ya. Terima Kasih

 

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*