Lelaki ambil lajak untuk memancing ikan, namun lain pula yang jadi!

 

Tidak dinafikan bahawa kebanyakkan golongan lelaki sangat menyukai dengan aktiviti memancing kerana ia dikatakan dapat memberikan ketenangan kepada para pemancing. Aktiviti memancing ini memerlukan sebuah komitmen yang tinggi dimana para pemancing terpaksa membelanjakan wang ringgit yang banyak untuk membeli peralatan yang bersesuaian dengan citarasa mereka.

Walau bagaimanapun, sebagai para pemancing anda perlu membahagikan masa dengan sebaiknya bersama keluarga agar tidak memberikan kesan yang negatif kepada mereka.

Baru-baru ini, tuIar sebuah vide0 yang dimuat naik oleh satu akaun Twitter yang dikenali sebagai @TriedWrong dimana terdapat seorang lelaki yang sedang melakukan aktiviti tersebut bersama rakan-rakannya. Menerusi Tweet berkenaan, lelaki yang memakai baju berwarna hitam itu kelihatan sedang ingin melakukan pancingan.

VIDEO:

Namun lain pula yang jadi apabila lajakan yang diambil terbabas sehingga menyebabkan dirinya telah memasuki ke dalam laut. Jika diperhatikan dengan betul, lelaki tersebut tidak menyedari bahawa dia telah pun berada di penghujung tembok berkenaan. Ternyata, situasi itu telah mencetuskan gelak tawa warga netizen yang rata-ratanya terhibur setelah melihat kejadian tersebut menerusi vide0 berkenaan.

Posting itu telah mendapat perhatian ramai sehingga menerima sebanyak 641 ribu tontonan umum selain daripada mendapat sebanyak 27.6 ribu tanda suka dan 7.1 ribu ulang kicau berserta komen menerusi laman akaun Twitter terbabit.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: HCL

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*