“Saya tidak boleh berjalan…” – Nadia Brian

 

Pelakon Nadia Brian mengalami keced3raan pada bahagian kaki ketika sedang mengikuti penggambaran sebuah drama di Pekan, Pahang semalam.

Menurut Nadia, 29, kaki kirinya terselivh akib4t terj4tuh ketika bermain badminton dalam satu insid3n yang berlaku kira-kira pukul 6 petang.

“Ketika saya tengah tunggu giliran untuk babak seterusnya, saya bermain badminton. Entah macam mana, ketika melompat salah landing pula. Terselivh pada bahagian kaki.

“Kaki saya terus bengk4k bertukar warna biru. Itu yang saya terus dibawa ke klinik berhampiran bagi mendapatkan raw4tan,” katanya ketika dihubungi Astro Gempak.

Menurut Nadia, doktor kemudian memberikannya cuti rehat selama lima hari sebelum boleh meneruskan penggambaran semula.

“D0ktor kata tisu kaki saya ced3ra. Kaki ni pun masih berbalut. Saya tak boleh nak berjalan sebab s4kit sangat. Ini saya bergerak pun pakai kerusi r0da.

“Buat masa ini, pihak pr0duksi terp4ksa tarik jadual dulukan babak pelakon lain dulu sebelum saya boleh masuk ke set semula,” katanya yang sudah tiga minggu berkampung di Pahang.

Menurut Nadia, dia dijangka akan berada di Pahang sehingga tamat penggambaran drama bersiri Rudy VS Jolie hujung bulan ini.

Terdahulu, pengarah drama tersebut, Shuhaimi Lua turut berkongsi berita mengenai insiden yang melibatkan pelakonnya itu di Instagram

Saksikan drama lakonan Nadia Brian di Astro pada telefon pintar anda melalui aplikasi Astro GO. Muat turun aplikasi Astro GO di Google Play dan Apple Store sekarang.

Apapun, pastikan anda selalu mencuci tangan, pakai topeng muka, gunakan ‘sanitizer’, kurangkan aktiviti di luar rumah serta lakukan semua perkara yang boleh menc3gah C0VID-19!

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Sumber : https://mediabawang.net/x-leh-jalan

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*