Isteri Ajak Shiro sedih anak murid meningg4l dunia, sempat rakam foto terakh!r sebelum arwh terlibat kemal4ngan

 

ISTERI kepada penyampai radio Suria FM Ajak iaitu Afifah Amin meluahkan perasaan sedih atas pemergian anak muridnya, Muhammad Shahrul Hakimi Mohd Harith pada petang, Selasa.

Afifah berkata dia sempat bertemu dan merakam foto remaja itu pada sebelah pagi sebelum arwh terlibat dalam kemal4ngan.

Menerusi laman Instagram miliknya pada Rabu, Afifah menyifatkan arwh seorang yang baik serta tidak pernah bercakap kasar terhadap dia dan guru yang lain.

 

Berbual dengan saya pun dia tersebut nama arwh kimi. AJAK PELAWAK

“Al-Fatihah buat anak muridku… Muhammad Shahrul Hakimi Mohd Harith. Tenanglah dikau di sana. Baik tingkah-lakunya… tak pernah berkasar suara.

“Bila diusik senyum ke telinga. Semoga dipermvdahkan dikau ke syurga. Ini gambar pagi sebelum kemal4ngan petangnya. Nanti tarik cikgu ke syurgaa ya nak,” katanya.

Afifah merupakan seorang guru di sebuah sekolah menengah di Kota Damansara, Petaling Jaya.

Ruang komen di perkongsian tersebut dipenuhi ucapan takziah netizen yang mendoakan r0h arwh ditempatkan dalam kalangan orang beriman.

Ajak berkongsi foto isteri dia menziarahi pus4ra arwh anak muridnya.

Dalam pada itu, Ajak atau nama sebenarnya Mohd Hanaffi Razak memberitahu isterinya masih dalam keadaan bersedih sejak mendapat perkhabaran tersebut.

“Pagi semalam (Selasa) baru dia jumpa anak murid dia. Sebelah petang dapat khabar anak murid dia meningg4l kemal4ngan. Dari semalam dia sedih.

“Sampai berbual dengan saya pun dia tersebut nama arwh Kimi. Katanya arwh seorang yang baik, murah senyuman dan tak pernah melawan guru.

“Itu yang buatkan cikgu-cikgu dia sedih bila dia pergi. Semoga ditempatkan bersama insan yang beriman. Al-Fatihah Muhammad Shahrul Hakimi Mohd Harith,” kata Ajak.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Mstar

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*