“Dia Matang Tak Seperti Lelaki Lain..” Beza Umur 17 Tahun, Intan Ladyana Dedah Sebab Terpikat Dengan Harris Alif

Ramai sedia tahu bahawa pelakon Intan Ladyana kini sedang hangat bercinta dengan pelakon muda, Harris Alif.

Meskipun berbeza umur hampir 17 tahun, Intan Ladyana,38, mengakui dia menerima pelbagai reaksi daripada peminat namun tetap positif dengan pilihan hatinya.

Intan turut berkata bahawa dia lebih memilih untuk tidak mahu terlalu berkongsi kisah hidupnya terutama perihal cinta kepada umum kerana tidak mahu hubungan tersebut berakhir begitu sahaja.

Mengulas lanjut mengenai perhubungan mereka, Intan berkata dia mula mengenali Harris pada awal tahun ini dan hanya baru beberapa bulan sahaja bercinta. Turut berkata jika ada jodoh berkahwin, sudah pasti dia akan mengumumkan kepada umum kelak.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2nd raya wit 🤍

A post shared by Harris Alif (@harrisalif) on

“Sejak dari dulu saya suka keep in private. Tiba-tiba kalau tak jadi nanti malu. Lebih baik diam. Tak selesa cerita fasal peribadi. Bercinta dengan lelaki berbeza umur ni tak salah. Sebab itu saya ambil pendekatan untuk tidak bercerita sangat. Takut orang lain pun bercakap benda itu dan saya tak suka,”

Dia yang ditemui media baru-baru ini turut mendedahkan sebab mengapa dia tertarik untuk mengenali Harris dengan lebih rapat. Sikap matang dan mudah memahami menjadi antara sebab mengapa Harris menjadi pilihan hatinya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

happy birthday! i 🤍 u 🎂 🎉

A post shared by 🎬 (@intanladyana) on

“Harris lebih matang daripada usianya dan senang berkomunikasi. Dia faham apa yang kita nak sampaikan. Selalunya perbezaan umur ni susah nak berkomunikasi, tapi dengan dia tidak. Dia tak macam lelaki yang sebaya dengannya..”

Intan Ladyana turut berkata bahawa perbezaan umur bukanlah isu besar dan menerima jodoh itu dengan hati terbuka jika telah menemui titik keserasian meskipun dengan orang yang jauh lebih muda mahupun lebih berusia daripada dirinya.

Sumber : mStar Online via beautifulnara

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*