Nazia Mustafar ‘dih1na’, Bayaran Yang Di Terimanya Memang Tidak Masuk Akal

PELAKON Nazia Mustafar meluahkan rasa berang apabila ditawarkan untuk membintangi telefilem yang mempunyai 28 babak dalam masa empat hari dengan bayaran RM1,500.

Menurut Nazia atau nama sebenarnya Siti Naziyah Sheikh Mustafar, 45, bukan sahaja ditawarkan dengan bayaran yang rendah, namun bahasa yang digunakan pihak tersebut juga dianggap ket3rlaluan.

“Penggambaran telefilem empat hari, 28 babak nak bayar RM1,500. Agak-agak la wei. What the… ini namanya melamp4u! Lain kali nak call artis nak bagi job… kenal pasti siapa artis itu.

Saya mar4h sekejap saja, tak reti nak mar4h lama-lama.

NAZIA MUSTAFAR

PELAKON

“Tolonglah ya. Aku tak pernah mar4h tapi aku rasa kali ini melamp4u. Lepas itu bahasa agak kurang ajar. ‘Tak nak tak apa la ramai artis yang nak’. Bi4dab betul!” kata Nazia.

Nazia memuat naik status perasaan mar4h tersebut di Instagram miliknya namun tidak menyatakan identiti pihak yang menaw4rkan kerja tersebut.

Rata-rata netizen terkejut dengan luahan berkenaan memandangkan Nazia tidak pernah berkongsi kemar4hannya di laman sosial namun ada juga segelintir mereka memahami nasib yang men1mpa pelakon itu.

Nazia sudah memaafkan pihak tersebut.

Dalam pada itu, menerusi posting berlainan Nazia memohon maaf kerana memuat naik status begitu namun mengakui dia tidak dapat menahan kemar4han.

“Saya mar4h sekejap saja, tak reti nak mar4h lama-lama. Saya dah okay dah, dah back on track. Maaflah saya tak pernah up status mar4h-mar4h macam itu, tapi tadi betul-betul s4kit h4ti.

“Fasal bayaran itu tidak la jadi hal sangat, cuma ayat terakhir dia bagi dekat saya. Allahuakhbar betul-betul mencabar. Saya dah maafkan dia… #bahasajiwabangsa,” ujarnya.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber:

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*