Jadi M4ngsa Bvli Siber, Anak Azhar Sulaiman Tunjuk F**K Kepada ‘Haters’

Anak kepada pelakon Azhar Sulaiman, Kasih Iris Leona menjadi tumpuan netizen apabila berkongsi luahan hati nya ekoran menjadi m4ngsa bvli siber di media sosial sejak kebelakangan ini.

Jadi M4ngsa Bvli Mel4mpau 

Menerusi beberapa buah video yang dimuatnaik, Leona berasa kecewa kerana menjadi m4ngsa bvli yang agak mel4mpau termasuklah gurauan berbaur luc4h di sebuah laman media sosial.

Malah Leona turut mended4hkan punca dia menyahaktifkan akaun Twitter nya sebelum ini adalah kerana terlalu banyak fitn4h dan cerita telah direka-reka oleh sesetengah pihak yang tidak menyukainya.

“Orang ramai telah menyebarkan berita palsu mengenai saya sehingga trending di laman Twitter dan menyebabkan saya terpaksa menyahaktifkan akaun Twitter kerana kec4man tersebut” kongsi Leona dalam petikan video TikTok nya

Dibanjiri Kata-Kata Semangat

Dalam pada itu, Leona yang mempunyai 53 ribu pengikut di laman Twitter, dibanjiri dengan pelbagai komen dan sokongan moral dari pengikutnya yang mengharapkan dia terus kuat dan tidak mengambil peduli segala kec4man yang diterima.

 

Sumber : Murai

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*