“Alhamdullilah! Allah makbulkan doa saya hari ini” – Neelofa

Setelah hampir enam tahun membina empayar perniagaan tudung di bawah jenama Naelofar, pelakon dan juga personaliti popular Neelofa berkata bahawa dirinya berdepan dengan pelbagai cabaran sejak hari pertama dia bergelar usahawan.

Neelofa, 31, memberitahu pelbagai cabaran serta dugaan yang dilalui sepanjang membangunkan empayar itu telah membuatkan dirinya lebih matang dan terus berdiri kukuh sehingga ke hari ini.

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

After 6 years of being in the market, this store opening felt right to its core. Representing and encapsulating our branding elements. @naelofar #Naelofar #GoNaelofar #WorldOfNaelofar

Siaran dikongsi oleh Neelofa (@neelofa) pada

“Kalau nak ikutkan terlalu banyak, semua cabaran kita dah lalui dan hadapi tapi saya bersyukur sebab daripada situlah kita belajar banya benda. Saya percaya setiap keburukan pasti ada kebaikan. Saya sentiasa berdoa supaya dapat team yang terbaik. Alhamdullilah! Allah makbulkan doa saya hari ini saya memiliki team terbaik yang membantu menjalankan jenama ini,”

Dalam pada itu, dia yang menjalankan perniagaan bersama ahli keluarganya sendiri turut mengakui bahawa perselisihan pendapat antara satu sama lain itu sering terjadi dan hanya menganggap ianya lumrah dalam sesebuah perniagaan.

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We don’t learn from experience. We learn from reflecting on experience. @maisonvalentino

Siaran dikongsi oleh Neelofa (@neelofa) pada

Menurut Neelofa lagi, apa yang dilalui sepanjang bekerja bersama ahli keluarga turut membantu dirinya menjadi lebih matang dan profesional dalam menghadapi cabaran dalam dunia perusahaan.

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ready to watch the Fendi SS21 Collection from the front row aka my couch, tonight. @fendi #FendiSS21 #LaFamiglia

Siaran dikongsi oleh Neelofa (@neelofa) pada

Dia yang ditemui ketika majlis pelancaran buti baharu Naelofar di pusat beli belah One Utama, Petaling Jaya baru-baru ini turut mengulas lanjut mengenai keputusannya untuk membuka satu lagi cawangan butik Naelofar memandangkan pandemik C0VID-19 yang sedang melanda negara pada ketika ini.

“Mungkin bagi usahawan lain sekarang bukan waktu terbaik untuk tampil dengan idea seperti ini tapi tidak bagi kami. Peluang ini kami ambil dengan sebaiknya untuk menggerakkan pelan ini bersama-sama pasukan baru yang lebih dinamik,” – Noor Neelofa

Sumber : mStar Online

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*