‘Tidur Pelvk…’ – Kelakuan Anak Allahy4rham Mohd Rizal Kerap Men4ngis, Cari Kelibat Bapa Buat Ramai Mengal1r Air Mata

Baru-baru ini, kecoh di media sosial mengenai satu video yang memaparkan pemandu kereta jenis Perodua Myvi telah mer3mpuh dua buah kereta sehingga menyebabkan seorang individu meningg4l dunia.

Kehilangan Allahy4rham Mohd. Rizal Buseri memberikan satu kejutan hebat buat keluarga terutamanya isteri dan anak-anak.

Anak-anak kerap men4ngis

Menerusi laporan yang dipetik daripada Kosmo Online, anak sulung Allahy4rham iaitu Nur Amani Raudah yang berusia tahun dikatakan kerap men4ngis kerana terlalu merindui si bapa sehingga sanggup memeluk baju bapanya ketika tidur.

Menceritakan kisah itu, ibu saudara Allahyarham iaitu Nor Farhana Amir memberitahu bukan Amani sahaja yang merindui Allahy4rham, tetapi adik-adiknya juga seakan mencari kelibat bapa mereka yang tidak kelihatan di rumah sejak malam kelmarin.

Paling terkesan dengan kehil4ngan ini ialah anak sulungnya (Nur Amani). Dia kerap men4ngis dan cakap dia merindui bapanya, semasa tidur pun dia memeluk baju bapanya.

Nasib mereka perlu dibela

Tambah Farhana lagi, mereka sekeluarga menyerahkan segalanya kepada pihak polis untuk menjalankan si1asatan lanjut berhubung dengan kejadian yang menimpa Allahyarham.

Nasib tiga anak dan isteri perlu­ dibela.

Mohd Rizal yang juga bekerja sebagai anggota Tentera Laut Diraja Malaysia telah menghembskan nafas terakhirnya apabila kereta yang dinaikinya telah dirmpuh oleh pemandu tidak bertanggungjawab. Oleh itu, Nor Farhana dan keluarga berharap agar tindakan sewajarnya dapat dikenakan kepada si pelaku yang telah merempuh kereta Allahy4rham sehingga menyebabkan mereka kehil4ngan insan tersayang.

Sumber: Kosmo Online

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Sumber : OHBULAN

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*