“Mira Filzah freehair?” Ramai Terkejut Lihat Video Ni

Korang pernah dengar tak orang kata dalam dunia ada tujuh orang yang miliki rupa paras yang sama dengan korang? Tapi biasanya korang tak kenal pun orang tu.

Macam video yang viral baru-baru ni, ramai yang menyangkakan gadis di TikTok ini adalah Mira Filzah.

Tak pelik la kan, cumanya video ini memaparkan TikTok challenge yang dilakukan dalam keadaan freehair.

Patutlah kecoh, rata-rata netizen terkejut kerana menyangkakan pelakon itu kongsikan videonya dalam keadaan freehair.

@3aity

♬ Put Your Records On – Ritt Momney

VIDEO :

Ye la Mira kan dikenali dengan imej muslimah, mestilah terkejut semua orang!

Pemilik akaun itu yang dikenali sebagai @3aity dilihat tidak mengenakan sebarang make up di awal video, namun iras wajahnya dilihat semakin menyerlah apabila dia mengenakan alat solek.

Dengan mata sepet dan senyuman manisnya memang menyerlahkan lagi iras wajah yang sama.

Sama betul, min pun terkejut!

Korang tengoklah sendiri, gambar-gambar lain pun nampak sama kan? Ke adik-beradik terpisah ni.

So korang lepas ni kalau nampak ‘Mira Filzah’ freehair, jangan terkejut sebab tu bukan dia okay!

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Sumber : Lobak Merah

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*