Rumah Tangga Masih Dig4nggu. Isteri Shuk Sudah Putus Asa

Isteri kepada penyampai radio Shuk Sahar, Rossalennah Natassyiah Asshaferah meluahkan rasa m4rah terhadap individu yang difahamkan Fara Salleh yang sebelum ini pernah did4kwa bermain kayu tiga dengan suaminya.

Menurut Rossalennah, terdahulu dia pernah berjumpa dengan Fara namun wanita itu masih tetap meng4nggu keluarganya.

“Aku dah penah jumpa kau elok-elok. Aku bercakap dengan kau elok-elok.

“Tapi lama-lama kau marah dengan aku. Kau sak1itkan aku balik. Kau screenshot macam-macam.

“Kau sak1itkan aku masa Perintah Kawalan Pergerakan (PKP). Kau sedar tak Fara. Kau dah saki1tkan aku lama sangat-sangat.

“Aku tak pernah minta kau hadir dalam rumah tangga kami ni. Kau yang hadir dan kac4u keluarga ni, kau kac4u aku, ma-ki aku dengan anak-anak aku.

“Mana ak4l kau Fara? Antara kau dengan laki aku itu hal kamu,” dakw4nya.

Pendedahan itu dibuat menerusi sebuah entri yang disertakan dengan screenshot kiriman mesej yang dihantar Rossalennah di Instagram (IG) miliknya.

Tegas Rossalennah, dia tidak akan bercer4i demi kebahagiaan Fara.

Malah, Rossalennah berharap agar Fara meneruskan hidup tanpa suaminya.

“Minta maaf, jangan bl0ck unbl0ck apa yang kau hantar semua tu. Aku tetap tak akan berce-rai.

“Minta maaf sangat-sangat. Aku harap kau move on juga. Doa la banyak-banyak Fara semoga Allah terima taubat. Aku maafkan d0sa-d0sa kau dengan Shuk,” dakwanya lagi.

Walaupun Rossalennah pada mulanya kelihatan mengalah dan ingin mengundur diri, namun dia kemudian menegaskan tidak akan berc-erai dan berharap agar Fara move on serta berta-ubat.

Walaubagaimanapun, posting itu telah dip4dam selepas dikongsikan.

Gempak juga sudah menghubungi Syuk dan Rossalennah melalui kiriman mesej di WhatsApp, namun masih menanti jawapan dan pencerahan.

Selain Shuk, Fara juga did4kwa pernah menjalinkan hubungan dengan Shah Jaszle dan Kecik Ogie sebelum ini.

Pada bulan Julai lalu, beberapa pengguna laman sosial Twitter tampil membuat dakw4an mengenai sikap bur-uk Shuk yang ditvduh bermain kayu tiga.

Shuk mengakui pernah mengenali wanita yang dikaitkan dengan dirinya namun enggan mengungkit lagi kisah terbabit.

Kecik Ded4h Siapa Fara Salleh

Bekas vokalis Hyperact, Kecik, mend3dahkan mengenai Fara Salleh wanita yang dikaitkan dengan pelawak dan penyampai radio Shuk Sahar.

Kecik menerusi laman sosial Twitternya mend4kwa, Fara Salleh merupakan bekas teman wanitanya dan pernah tinggal sebumbung.

Menerusi bebenang di Twitter, Kecik berkata wanita tersebut juga pernah mend4kwa hami1l anak mereka dan menggvgurkan bayi tersebut.

“Time November ke Disember tu aku shooting kat Perlis. Dia kat KL, dia selalu kec0h-kec0h suruh balik bla bla…

“Pastu contact mak ayah aku cakap dia gvgur anak aku. Siap bagi gambar dekat kakak aku, gambar janin dari google,” tulis kecik lagi.

Tambah Kecik lagi, awal perkenalannya dengan Fara wanita tersebut mengajaknya tinggal sebumbung dan sempat tinggal bersama selama setahun.

“Memang salah aku stay berdua dengan dia tapi jah1l time tu kan…Aku stay dalam masa setahun, tiga kali pindah.

“First aku stay kondo Banjaria Court dengan budak-budak Hyperact. Pastu aku kenal dia…Dia ajak stay sekali. So aku pun ok ajee…Bak kata orang rezeki gais…hahaha!

“Ya Allah jah1lnya aku time tu…Aku stay kat Manjalara dengan dia. Alhamdulillah bahagia awalnya.. 5,6 bulan lepas tu dia kena bu4ng kerja, pastu bermulalah sesi jadi ketua keluarga cenggitu,” d4kwa Kecik.

Menurut Kecik lagi Fara Salleh lah yang menyebabkan dia d1sumbat ke dalam lok4p atas tudvhan memvkul dan sebelum itu wanita tersebut bert1ndak menabur fitn4h tentang dirinya kepada anggota Hyperact.

d4kwanya lagi, Shuk dan isteri pernah meminta bantuan darinya selepas dig4nggu Fara Salleh.

Malah Fara Salleh juga pernah membuat laporan polis mend4kwa dirinya dipvkul Shuk.

Terdahulu, beberapa pengguna laman sosial Twitter tampil membuat d4kwaan Shuk Sahar bermain kayu tiga.

Lebih meng4ibkan Shuk turut ditvduh mengham1lkan Fara Salleh, sama seperti yang pernah dilalui Kecik.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

sumber: astrogempak via rentasasia

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*