“Sebenarnya Meng3rikan Jugak,” – Syatilla Melvin Terpaksa Jalani Pembed4han Gara Sw4b Test.. –

Pelakon dan usahawan, Syatilla Melvin berkongsi sepotong video pendek yang merakamkan dirinya sedang menjalani ujian saringan Cov1d-19 (swab test), baru-baru ini.

Meski kelihatan tenang, namun Syatilla atau nama lengkapnya Siti Nur Syatilla Amirol Melvin mendedahkan baginya, ujian yang dilakukan agak meng3rikan.

“Ya allah xsangka swab test ni sebenaqnya meng3rikan jugak.

“Apa-apapun, bulu mata tetap mcm sayap burung #satukekasihcukupke #hijabmatakekasih,” tulisnya ringkas.

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ya allah xsangka swab test ni sebenaqnya mengerikan jugak😭apa2 pun, bulu mata tetap mcm sayap burung🤣 #satukekasihcukupke #hijabmatakekasih

Siaran dikongsi oleh S Y A T I L L A M E L V I N (@samtilla) pada

Sementara itu, Sam pula memaklumkan isterinya itu terpaksa melakukan ujian saringan kerana akan menjalani prosedur pemb3dahan membuang tonsil.

“Bubu nak masuk oper4tion theatre jap lagi. Semoga lepas ni jawline Bubu makin sharp, hidung makin mancung, eyelid makin berlekuk, ketinggian lebih terserlah.

“Tapi yg paling penting sekali Tonsils yg nak dibu4ng tu takda k0mplikasi @samtilla,” kongsi Sam menerusi akaun Instagram miliknya pula.

Foto: Instagram Shaheizy Sam, Syatilla Melvin

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber:MH

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*