“Dulu Datang Sebab Nak Baby, Check Horm0n Pun…” – Yana Samsudin Syukur Anak Dalam Kandungan Sihat  

Penyanyi dan pelakon Yana Samsudin bersyukur anak dalam kandungannya berada dalam keadaan sihat.

Menerusi posting terbaharu yang dimuat naik di akaun Instagramnya, Yana memberitahu dia bertemu doktor untuk mengambil suntikan mulvitamin sebagai persediaan bersal1n.

Last day Yana drip untuk boost kan multivitamin sebelum bers4lin nanti. Terima kasih Dato Dr Nora & the team, jaga Yana sejak sebelum dapat @aisymateen lagi.

“Lima tahun dulu datang klinik sebab nak baby, simple je Datuk cakap, you kena cukup “rehat” tak boleh overwork dan str3ss, makan supplement yang cukup. Insya-Allah mudah dapat baby,” coretnya

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Assalam korang… good morning….🤗 Hope korang semua sihat selalu & dilimpahkan rezeki.. Last day yana drip untuk boost kan multivitamin sebelum bersalin nanti😁 Thanks Dato Dr Nora & the team, jaga yana sejak sebelum dapat @aisymateen lagi.. 5tahun dulu datang klinik sebab nak baby, simple je Datuk cakap, u kena cukup “rehat” tak boleh overwork & stress, makan supplement yang cukup insyaAllah mudah dapat baby… Check hormon pun kat sini.. Semoga Dato Dr dan staff kat sini sihat selalu amin amin… jaga kami baik baik… Alhamdulillah sekarang tunggu our 2nd child pulak, buat korang kat luar sana yang berusaha untuk dapatkan baby, yana doakan korang semua 🤲🏻 dipermudahkan urusan, insyaAllah usaha & doa… P/S: thank @fadzilzahari gigih ambikkan gambar walaupun dia pun tengah drip😂 patutlah awetmuda jerkkk 🤪

Siaran dikongsi oleh Yana Samsudin (@yanasamsudin) pada

 

Dalam pada itu, Yana juga turut menitip doa buat mereka yang sedang berusaha untuk mendapatkan zur1at agar dipermudahkan urusan.

Check horm0n pun kat sini… Alhamdulillah sekarang tunggu anak kedua pula. Buat korang kat luar sana yang berusaha untuk dapatkan baby, Yana doakan korang semua dipermudahkan urusan. Insya-Allah usaha dan doa,” tulisnya.

Terdahulu, Fadzil dan Yana mendirikan rumah tangga pada 13 Februari 2015.

Hasil perkongsian hidup, mereka dikurniakan cahaya mata sulung, Aisy Mateen yang kini berusia empat tahun.

Dalam perkembangan terkini, pemilik nama Norliana Samsudin merupakan peserta ketiga tersingkir dalam program The Masked Singer Malaysia.

The Masked Singer Malaysia yang dibawakan oleh SK magic dan Oppo selaku penaja utama itu bersiaran menerusi saluran Astro Warna (CH127) dan Warna HD (CH107) iaitu pada setiap Jumaat, jam 9 malam.

Program ini juga boleh distrim secara eksklusif melalui aplikasi Astro GO dan kemudahan on demand untuk pilihan yang lebih fleksibel.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber:Gempak

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*