Cik B Sedia Jumpa Abah, Tapi Ada Syarat Kena Ikut

Anak kepada usahawan kosmetik popular Datuk Seri Vida (DSV), Cik B tidak mempunyai masalah untuk bertemu dengan bapa kandungnya, Mohd Amin Yasin.

Cik B atau nama sebenarnya Nur Edlynn Zamilleen, 15, berkata, dia cuma berharap bapanya yang dipanggil ‘abah’ itu benar-benar sudah berubah.

“Saya tak ada masalah nak jumpa abah, tapi untuk bermalam macam yang dinyatakan dalam tuntvtan Hadh4nah tu, mungkin tidak kot.

“Sebab saya akan rasa awkward kalau bermalam dengan abah, sebab tak biasa kan…Insya-Allah, kalau abah nak berjumpa saya okay sahaja.

“Cuma satu, saya harap sangat abah benar-benar sudah berubah dan kalau dia dah berubah, buktikanlah kepada saya dahulu.

“Tak mahul4h macam dulu, jumpa saya tapi lepas tu suruh minta duit kat mama,” katanya.

Tambah Cik B lagi, dia hanya mengetahui mengenai tuntvtan dibuat bapanya selepas diberitahu oleh sal4h seorang kakitangan DSV.

“Memang staff mama yang beritahu dan reaksi saya masa tu macam blur dan tanya kat mama. Mama pula memang sangat tenang mengenai berita tersebut.

“Bila tengok mama tenang, saya pun tak tertekan. Asalkan mama happy, saya dan Kacak pun happy. Saya tengok mama tak fikir sangat tentang benda tu, lagi pun dia sibuk dengan kerja sampai tak ada masa nak fikir benda-benda lain,” kata Cik B posit1f.

Mengulas mengenai kec4man netizen terhadap bapanya, Cik B berkata dia tidak mar4h kerana tidak membaca komen neg4tif.

“Saya tak mar4h sebab saya tak baca komen neg4tif, saya just let it be. Cuma mungkin saya rasa mar4h pada diri sendiri sebab pernah tulis dekat Twitter tentang mas4lah keluarga yang sepatutnya menjadi privasi.

“Disebabkan itu ramai yang mengungkit dan korek balik kisah lalu. Saya tak ada rasa apa-apa pun, tapi netizen yang tertekan.

“Mereka ambil berat tentang saya, tak apalah…Saya okay tak ada trauma, cuma mungkin kesan tersebut lebih kepada diri mama.

“Mama yang lalui kisah perit dalam hidupnya dulu,” katanya ketika dihubungi Gempak.

Dalam perkembangan lain, Cik B baru sahaja selesai menjalani penggambaran untuk telemovie Puteri Felora yang bakal ditayangkan di Astro Ceria pada Januari 2021.

Pada Selasa lalu, Mohd Amin yang diwakili peguamnya, Mohd Zaki Zainal Abidin dan Nik Mohamad Amin Nik Abdullah memfailkan tuntutan hadhanah (hak lawatan, bermesra dan bermalam) bersama anak-anak di Mahk4mah Syar1ah Kota Bharu, Kelantan

Cik B Pernah Cerita Sisi G3lap Bapa

CiK B atau nama sebenar Edlynn Zamilleen Muhammad Amin, 14, telah menceritakan kisah hidup dia semasa kecil dan secara tidak langsung membuatkan warganet sebak.

Cik B menceritakan bahawa masa kecil dia pernah di pu-kul dan di dera oleh pembantu rumahnya. Dia pernah di pu-kul dengan menggunakan buluh.

Namun begitu, dia tidak mengadu akan perbuatan pembantu rumah tersebut kepada ibunya kerana bimbang akan dim4rahi.

Namun, bagai tupai jatuh ke tanah. Kelakuan pembantu rumah tersebut kant0i apabila DSV melihat rakaman cctv dimana dia sedang mem-ukul Cik B. Terkejut dengan pebuatannya itu, lantas DSV meme-cat pembantu rumah tersebut.

Lebih menyedihkan apabila Cik B ada menceritakan tentang sisi ge-lap ayahnya sendiri. Dia mengatakan bahawa ayahnya sering mem-ukul DSV meminta wang. Jika tidak diberi, Cik B pula yang di ugut untuk di p0tong tangannya.

Tambahnya lagi, ayahnya pernah mengu-gut untuk memb4kar rumah mereka jika tidak di berikan duit.

Rata-rata warganet terharu apabila membawa thread yang ditulis oleh Cik B ini.

Sebelum trag-edi hitam menimpa DSV apabila dua orang puteranya menin-ggal dunia disebabkan rumah terb4kar. May4t Eddie Zuhdi Mohd Amin, 11, dan adiknya Edrie Zikrie, 10, ditemui di bilik mandi. Kej4dian berlaku sekitar 7 tahun yang lalu.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber:http://trendingsangat.pw/

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*