Baju Nikah Arw4h Ibu

Bagi pasangan yang sudah lama bercinta, mereka pastinya telah memasang impian untuk membina sebuah hubungan perkahwinan. Ada yang mengambil masa yang lama untuk menyatakan hasrat berkahwin, ada juga yang tidak sampai sebulan terus memaklumkan hasrat untuk melangsungkan perkahwinan bersama pasangan masing-masing.

Tidak terkecuali dengan satu pasangan ini yang turut melangsungkan pernikahan mereka menerusi satu video yang tular di laman akaun @tywerdsz_. Melalui rakaman video tersebut, mereka telah membuat keputusan untuk berkahwin dalam tempoh pkp pada baru-baru ini.

Walau bagaimanapun, perkahwinan itu tidak dapat diraikan bersama ibu wanita berkenaan kerana ibunya telah pergi menghadap ilahi sejak tahun 2018. Lebih sebak apabila wanita yang berusia 23 tahun itu turut memilih untuk mengenakan baju nikah milik arw4h ibunya di hari pernikahan mereka. Meskipun ia merupakan sebuah busana lama, namun masih dapat mengekalkan kecantikan wanita terbabit.

Kebanyakkan warga netizen tersentuh hati setelah melihat rakaman video berkenaan di samping terdapat segelintir warganet yang turut memberikan pujian kepada wanita berkenaan. Video yang berdurasi selama 59 saat itu telah meraih sebanyak 63.2 ribu tontonan umum menerusi laman akaun Twitter terbabit.

“Aku rasa dah tak muat baju nikah…”

“Macam ni laa santai…”

“Cantik g1la baju arw4h mak dia…”

“Baju cantik…”

“Pakai baju kahwin ibu awak adalah…”

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: HCL

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*