Muat Naik Foto Romantik, Menjadi Tanda Tanya -Zulin Aiziz

Rancangan perkahwinan sebelum ini pernah musnah, pelakon Zulin Aziz trauma untuk berkongsikan kisah cinta dan memilih untuk lebih privasi mengenai kehidupan peribadinya.

Baru-baru ini ada memuat naik foto romantik yang hanya menampakkan bahagian tangan seorang lelaki, Zulin memilih untuk merahsiakan identiti jejaka itu selepas mendapatkan nasihat keluarganya.

“Apa yang jadi sebelum ini merupakan satu pengajaran buat saya. Jadi saya taknak komen mengenai foto terrsebut dan saya juga mahukan privasi.

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siaran dikongsi oleh زولين عزيز (@zulinaziz)

“Lagipun atas nasihat keluar supaya tidak terlalu mended4hkan apa-apa. Bagi saya cukuplah perkongsian saya itu dan tidak mahu ulas lebih lanjut kerana netizen sekarang ini sangat bahaya,” katanya.

Susulan perkongsian foto itu, rata-rata netizen membuat andaian Zulin sedang dilamun cinta. Dalam pada itu, Zulin berkata dia hanya mahu peminat mengenalinya atas dasar karier dan perniagaan.

“Saya dah malas nak cerita kehidupan peribadi yang akan penuh dengan kontr0versi nanti. Lagipun orang dah muak balik-balik cerita kisah cinta saya,” katanya.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber:ROTIKAYA

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*