Kita Lihat Siapa Yg Kena Sam4n

Saya dah lama bgtau dalam facebook saya yg saya buat bariatic pada @wani.chomel atas nasihat Dr……saya siap post pada tarikh 19 ogos 2019…. (doctor tu pun posting)

Saya sertakan screenshot dari google dan gambar @wani.chomel di hospital…….Benda dah lama kenapa la baru nak cerita….ketinggalan ke awak…lain kali nak kenakan orang research habis2 ok…jangan separuh jalan….

Ni saya cerita sikit je tau..nak tau details semua voice dan agg kita tunggu isnin ni dan apa tindakan yg bakal saya ambil kepada mereka yg x habis2 ambil kesempatan utk menjatuhkan saya…..penatlah layan orang2 ni…saya nak niaga tau….saya tak kacau orang…

Kepada wani terima kasih byk2…..awak nak saman saya ? Kerjalah adik wani sayang oii..dah boleh jalan carilah rezeki…orang lain kerja siang malam pagi petang dik cari rezeki utk keluarga,awak nak harap duit bantuan sampai bila???

Sepanjang rawatan,kos semua saya tanggung,bayar coach theraphy kaki ….makan,tempat tinggal semua saya yg tanggung… seposen pun x minta duit awak adik wani…jadi jangan menagguk di air yg keruh…. (kita lihat siapa yg kena sam4n😜) dan rasa yee korang tau kot siapa cucvk si @wani.chomel ni kann.. korang rasa siapa??

tapi,korang dengar dulu video ni sampai habis, baru ternag masalah ni

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : https://apaceritatv.com.my/

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*