10 Kronologi Mengejutkan Kes Wani Dan Ds Alif Syukri Yg Di Tudvh Mengani4ya Org Susah

Ringkasan cerita

1. Wani minta tolong TokLip utk overcome obesity.

2. TokLip sedia bantu through pemakanan kesihatan dia. Pada masa yg sama, Wani kena jadi dia punya duta produk TokLip. Tak pasti cakap mulut atau ada hitam putih. Wani claim dia dijanjikan ribu riban tapi dapat tak sampai satu riban..

3. Tapi keadaan Wani makin teruk. Doktor Nik bagitau the only option, bed4h buang usvs. TokLip dah inform kat FB pasal pembedahan ni kpd public. Dan TokLip sanggup bayar kos pembed4han, anggaran rm30k+++

4. Wani sakit balik. Dia nak duit yg katanya dijanjikan TokLip dalam kontrak. Caranya bawak kes saman masuk Court. Tak dapat dipastikan mana dia cekau lawyer. Buka file jer dah standby satu riban.. atau ada ker lawyer yg berani nak amik kes dia free, menang nanti baru duit share dgn Wani.. (macam kes acc1dent). Tapi kes ni macam susah menang jer..

Apa yg TokLip t1pu Wani?

1. Kos pembed4han dia tanggung.

2. Kos tindakan susulan lepas buat BS dia tanggung. Kos trainer, kos makan minum accomodation bagai..

Ini tindakan Wani.

1. Masa buat tindakan susulan dia nangis2 nak balik rindu mak.

2. Tak amik peduli pasal disiplin penjagaan / pengawalan berat / overweight.

3. Declare tak makan pun makanan TokLip..

4. Declare tak mau terikat dgn kontrak TokLip

5. Minta tolong NGO utk bantu urusan sam4n TokLip.

Agak-agak la penaja nak bayar ker kalau peserta tak fulfill kehendak penaja?

Wani bukan C. Ronaldo / Roger Federer / Rafael Nadal / Salah / Messi / Kento Momota.

itu orang sign jer contract mesti mau jota-jota.. itu pun masih subject to TnC.

hasil tulisan  Tuan -bro_kr

tetapi video di bawah ini apa yang keluar daripada mulut wanie ni dah macam

twisted,korang nilaikn lah sendiri

dan ini kenyataan ds Alif tentang ini,dan beliau kata ,isnin ni esok akan terangkan

semuanya

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : https://apaceritatv.com.my/

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*