Remaja beli bunga daripada warga emas, “Penghargaan di wajahnya…”

Tidak disangkal lagi apabila kebanyakkan wanita sangat suka kepada bunga. Walaupun hanya dapat sekuntum sahaja, tapi kesannya mampu membuatkan mereka tersenyum selama berhari-hari terutamanya jika diberi oleh orang tersayang. Jadi, jika kaum lelaki buntu hendak berikan apa sebagai hadiah, mungkin anda boleh beri bunga kepada mereka.

Sejak beberapa jam lalu, tular sebuah video yang dimuat naik oleh satu akaun di Twitter iaitu @republicofpoop dimana terdapat seorang remaja yang membeli sekuntum bunga daripada seorang wanita tua. Sebaik sahaja remaja itu memberikan wang, wanita tersebut menyuruhnya untuk memilih jenis bunga yang dimahukan.

Setelah selesai memilih, lelaki berbaju biru itu telah memberikan bunga mawar putih yang dibelinya tadi kepada warga emas terbabit secara tiba-tiba. Rupa-rupanya, remaja berkenaan hanya ingin menolong warga emas tersebut yang kelihatan sedang menunggu pelanggannya. Ternyata, situasi tersebut membuatkan wanita berkenaan rasa terharu melihat tindakan remaja berkenaan dimana dia tidak sangka sama sekali keadaan itu boleh berlaku.

Warga emas tersebut juga kelihatan telah memberikan reaksi muka yang menyatakan dia menghargai dengan pemberian remaja terbabit. Video yang berdurasi selama 23 saat itu telah meraih perhatian ramai sehingga menerima sebanyak 8.3 ribu tontonan umum menerusi laman akaun Twitter berkenaan.

“Jadi terharu…”

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : HCL

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*