‘Kalau Kita Suka Sama Suka Lain..’ – Influencer D4kwa M4ngsa C4bul Youtuber Buka Mulut

Sejak kebelakangan ini, isu mengenai seorang Youtuber yang did4kwa menc4bul seorang wanita telah menjadi bualan h4ngat netizen di media sosial. Malah, Youtuber tersebut telah ditahan oleh pihak polis untuk membantu si4satan.

Terbaru, wanita terbabit sekali lagi tampil membuka mulut mended4hkan perkara sebenar.

Menerusi Instagram Story yang dimuatnaik oleh wanita terbabit, wanita ini sempat meluahkan rasa berterima kasih kepada orang ramai yang menyokong dan memberikan kata-kata semangat buat dirinya. Selain turut memohon maaf sekiranya ada terkasar bahasa atau mengeluarkan sebarang kenyataan yang tidak sepatutnya.

Saya harap benda ni bukan setakat mengajar saya tapi mengajar orang di luar sana. Saya harap benda ni boleh beri impak positif kepada semua rakyat especially golongan perempuan seperti saya.

Selain itu, wanita ini juga memaklumkan dia percaya masih ramai golongan wanita yang tidak berani nak bercakap mengenai isu seperti ini sehingga boleh menjejaskan m3ntal seseorang.

At the end, bukan saya sorang yang buat report lambat semua. Actually, ramai lagi tau. Bukan setakat report lambat, tapi ada yang tak report langsung sebab takut.

Kalau kita suka sama suka itu lain cerita, tapi let say benda tu dibuat secara paksa, orang tu tak mahu dan tak suka tapi masih buat juga.

Sementara itu, dia memberitahu bahawa tujuan dia berkongsi kisah tersebut di media sosial bukanlah berniat untuk mengaibkan atau menjatuhkan sesiapa. Sebaliknya hanya ingin kes ini dijadikan sebagai pengajaran dan iktibar kepada semua orang terutamanya golongan wanita.

Sumber: Instagram

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Oh Bulan

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*