Tak Sangk4 Mvdah Terhibvr, Ikn Pari ‘Ket4wa’ Selepas Dige1etek

Dengan tubvhnya yang seakan wajah manusia, vide0 re4ksi ikan pari ini menerima lebih 4.4 juta tanda suka di Tik Tok. Apa yang mem.buatkan ramai terhibvr ialah ikan pari itu dilihat seakan-akan ketaw4 apabila digele.tek membuat.kan ramai yang k4gum melihat.nya.

Vide0 yang dimuatnaik oleh Christian Hofstedt itu mendapat lebih 18 juta tontonan di aplikasi tersebut. Lebih melucvkan, ikan pari ini kelihatan mengun.cupkan badannya ketika digele.tek dan re4ksi wajahnya juga seakan-akan sedang ketaw4.

Di dalam vide0 yang dik0ngsikan, ikan pari itu mungkin baru saja dipan.cing melihatkan lambakan ikan-ikan lain di lantai. Sebaik sahaja ianya disentvh, secara aut0matik badan ikan pari itu mengun.cup dan memp4merkan re4ksi wajah yang seperti terse.nyum dan keta.wa.

Ada pelbagai re4ksi yang diper0lehi di ruangan k0men. Ada yang mengang.gapnya sesuatu yang melucvkan atau menyer4mkan. Malah ada juga yang mengang.gap ini adalah satu bentvk penyek.saan kerana membi4rkan ikan pari yang masih hidup dalam ke4daan terba4ik dan tanpa air.

komen netizen

Walaupun menerima beberapa kec4man di ruang4n k0men, pe.milik akaun memberitahv dia tidak mengambil ikan tersebvt seb4liknya telah dibe.baskan semula ke dalam air.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : https://sinetronmalaya.com/

 

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*