Gadis Bertudung Bangga Pakai Bralette

Bertvdung tetapi seks1 tidak lah terlalu menghai.rankan walaupun ia sememang.nya berd0sa dalam agama. Namun bertvdung tetapi m3makai ‘bralette’ di luar sangat mengun.dang mata meman.dang serta ‘keyb0ard warri0r’ mengec4m.

Dan ianya bukan dilakvkan di dalam rumah tetapi di kawasan khalayak ramai, kemudian dipam3rkan ke mediA s0sial lalu berbang.ga dengan fesy3n terkini.

Lebih dasy4t apabila ada yang menvduh penegvr sebagai pendeng.ki kerana tidak memahami kontek$ fesy3n sebenar. Betul ke?

 

Pada mulanya, gadi$ tersebvt mem.pertahankan pen.diriannya yang tetap bertvdung dan tidak menamp4kkan kulit. Segala kec4man dijaw4b ibar4t men3gakkan benang basah, namun apabila ianya tren.ding di Tw1tter, dia terus me.ngunci akaunnya.

Bagi n3tizen pula, respon yang diterima berbelah bahagi. Bagi yang kagvm, mereka men.jadikan idola kerana ber4ni ber.pakaian sebegitu di luar.

Manakala bagi yang merasakan ianya adalah sal4h pula ber.pendapat ianya adalah ke1nginan wanita bertvdung yang mahu kelihatan s3ksi tetapi tidak mahu meras4kan ianya sal4h.

Malahan menurvt seorang lagi rakannya, dia sendiri yang tidak mahu men.dengar n4sihat untuk berpakai.an lebih s0pan. Jadi ini adalah mas4lah perib4di. Mungkin dengan tegvran secara ter.buka, gadis tersebvt akan menilai kembali penampilannya. Anda rasa bagaimana?

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : https://sinetronmalaya.com/

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*