“Komen seperti orang tak ada ot4k” – Anak Muka Korea, Netizen Tvduh Isteri Berz11na Dengan Orang Lain?

Memang betul lah apa yang dikatakan kalau masa mengandung memang pasti akan terkenan dengan apa yang dilakukan oleh ibu, dapat lihat sendiri dengan apa yang berlaku dekat seorang anggota polis ini.

Gara-gara si isteri suka tengok Running Man masa tengah mengandung, pasangan ini menimang cahaya mata yang mirip orang Korea.

Hari-hari tengok Running Man

Disebabkan video yang dikongsikan di TikTok itu viral di platform media sosial yang lain, ada mula tinggalkan komen-komen kurang enak apabila ada netizen yang berprasangka bvruk terhadap isteri lelaki ini.

Ada yang mend4kwa bahawa isteri kepada polis yang dikenali sebagai Azirul ini mengandungkan anak orang lain. Haih d3ngki tu dah satu, boleh pula nak bagi komen bi4dap.

Komen seperti orang yang tak ada ot4k dan tak ada agama, apa yang diaorang cuba nak sampaikan kat sini sepertinya isteri saya berz1na dengan orang lain.”

Sebagai seorang bapa, sudah semestinya Azirul terguris dengan komen-komen yang tiada moral itu. Di situ, Azirul juga ada kongsikan beberapa komen tersebut, geleng kepala bila baca weh.

Tengok video ini.

Disebabkan itu, Azirul juga mengatakan dia tak akan teragak-agak untuk menyaman mereka yang memberikan komen tersebut.

“Dekat saya ada lagi 20 lebih ke 30 bukti page ataupun profile, saya beri tempoh sehingga 5 haribulan Mac, 5 hari sahaja jika tidak saya akan buat laporan polis kerana bukti sudah ada dan saya tak teragak-agak nak meny4man kerana ini telah membuatkan saya marah dan keluarga saya tercalar.”

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : https://lobakmerah.com/

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*