Adik Zayn Malik Disvmpah M4ti Kena Cov1d-19, Ini Sebab Perkahwinan Tak Direstui

Waliyha, adik kepada Zayn Malik dari kumpulan One Direction pernah muncul dalam video muzik kumpulan itu pada 2013 yang bertajuk Story of My Life.

Perkahwinannya dengan Junaid Khan pada 12 Disember 2020 yang berlangsung di Bradford garden. Dia bertekad untuk berkahwin dengan Junaid Khan walaupun tanpa restu ayahnya kerana Junaid pernah mempunyai rekod jen4yah sebelum ini.

Dia nekad berkahwin dengan Junaid Khan pada 12 Disember 2020 yang berlangsung di Bradford Garden walaupun tidak mendapat restu bapanya kerana Junaid pernah mempunyai rekod jen4yah sebelum ini.

Kredit foto: Haibunda.com

Pada 2 Mac 2021, Waliyha menerima mesej peribadi di Instagram (DM) berbaur anc4man. Waliyha juga disvmpah supaya dij4ngkiti Cov1d-19 dan mati men1nggalkan dunia. 

Menurut IntipSeleb, bukan hanya Waliyha, malah suami dan bakal anaknya juga didoakan men1nggal dunia.

Tidak mendiamkan diri, Waliyha membalas DM yang diterimanya.  Baginya, dia berasa kasihan terhadap pemilik akaun tersebut kerana menggunakan akaun palsu yang turut disifatkannya pengecut terbesar. 

Selain itu, dia memaklumkan bahawa perkara ini tidak melemahkan semangatnya, sebaliknya memberi motivasi buat dirinya.

Kredit foto: IDN Times

Sementara itu, suami Waliyha menafikan berlaku pergolakan dalam keluarganya. Malah, dia menyatakan bahawa keluarganya dalam keadaan baik dan bahagia.

Menurut IntipSeleb, Zayn belum menghubungi Waliyha dan Junaid Khan selepas mereka berkhawin sejak Disember 2020. Zayn juga belum memberikan komen berhubung perkahwinan adiknya itu.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber: Murai

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*