Kant0i Nak Surprise Birthday, Roy Azman Gelakkan Isteri & Anak-Anak

 

Nama pelakon Roy Azman antara yang cukup dikenali dalam industri hiburan tanah air. Bukan saja bergelar pelakon yang hebat,  dia juga mempunyai personaliti ceria dan sering berkongsi ragamnya bersama keluarga di media sosial.

Baru-baru ini pula, video kejvtan sambutan hari jadinya mencuit hati ramai. Kalau anda nak tahu, Roy Azman menyambut hari lahir pada 30 Mei namun kejvtan itu kant0i dan dapat dihidu lebih awal oleh pelakon itu.

Roy Azman turut berkongsikan video suasana kejvtan yang dilakukan oleh ahli keluarganya itu. Kejutan itu juga dikatakan kant0i sehari awal memandangkan anak-anaknya yang terlalu teruja dan tidak dapat menyimpan rahsia.

VIDEO:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by roy azman (@thisisroyazman)

Pelakon itu juga tidak henti-henti mentertawakan isteri dan anak-anaknya sebaik saja kejvtan itu gagal dilakukan oleh mereka. Ahli keluarganya turut memberikan jambangan bunga, coklat dan belon yang telah disediakan lebih awal.


Kredit

Roy Azman juga sempat berseloroh tentang ahli keluarganya yang sering gagal melakukan kejvtan hari lahir untuknya. Namun pelakon itu tetap kelihatan terharu dan berterima kasih dengan usaha yang dilakukan oleh ahli keluarganya itu.

Rakaman kejvtan hari lahir itu turut menghiburkan netizen yang menonton. Malah ada juga yang pernah mengalami situasi yang sama setiap kali mahu melakukan kejvtan bersama anak-anak.

“Anak-anak selalu buat kant0i.”

“Dah lah kek kecik, api pun takde, surprise konon…”

“Aku tak tahan nak gelak oi.”

“Memang takleh tahan kalau dengar dia gelak…”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : HCL

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*