[Vide0] Gemp4r, Baru lepas bers4lin dan pulang kerumah, sesampai di rumah rupa-rupanya b@yi tersebut tertukar

Vir4l mlm tadi.. B4yi yg tertukar ..

kita doakan semoga siti & b4yi yg tertukar tu di kembalikan semula dgn selamat & sehat .. Guys kita bagi semangat sikit kt siti .. doakan semoga dipermudahkan .. amin

Baru teng0k live founder 1 pr0duk ni.

Balik rumah lepas bers4lin, baru perasan tag nama anak tu, nama ibu lain. Bukan nama dia.

Rasa beberapa bulan lepas, ada k3s ni juga. Tertukar b4yi bila dah disch4rged.

VIDEO:

Pengalaman bers4lin kat HSNZ. 3 kali lalui ‘sekatan’ untuk cek tag b4by n ic ibu. Siap saf kena sebut ok nama n ic tu. So, semua h0spital, ikutlah style HSNZ ni ya.

Sedih la jadi macam ni. Anak kot. Moga dipermudahkan urusan dia untuk jumpa anak kat h0spital. Dia baru nak pi balik h0spital untuk uruskan k3s ni.

Nasib baik la tag nama tu diorang perasan nama orang lain.

VIDEO PENUH:

KOMEN NETIZEN:

Tak tahulah h0spital mana. Hope tak la terjadi lagi k3s2 camni. Huhu.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber;https://aud1r8.com/

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*