“Terpaksa W4rded Terus” – Siti Jamumall Diduga Lagi… Selepas Isv Bayi Tertukar, Kini Datang Sak!t Lain Pula

Usahawan dalam talian, Siti Suriani Wahiddin atau lebih dikenali sebagai Siti Jamumall berdepan dug4an lagi apabila anaknya pula mengh1dap peny4kit dem4m kuning.

Siti menerusi hantaran di laman sosial Facebook miliknya meluahkan kebimb4ngan kerana bacaan kun!ng anaknya tinggi sehingga terpaksa di t4han w4d.

“Tak mudah nak handle situasi macam ni, em0si str3ss semua datang. Anak pula kun!ng tinggi terpaksa w4rded terus. Ya Allah kau kuatkan aku hadapi dugaan kali ini,” tulisnya.

Dalam pada itu menerusi ruangan komen, rata-rata pengikutnya memberikan semangat kepada Siti selain mendoakan kesihatan bayi lelakinya.

Terdahulu, tvlar di media sosial mengenai Siti Jamumall yang cem4s apabila menyedari bayi yang dibawa pulang dan disusukan bukan anak kandungnya.

Bagaimanapun dia dikatakan menyedari bayinya tertukar selepas pulang ke rumah pada Sabtu, apabila melihat tanda nama pada kaki bayi itu tertera nama ibu yang lain serta waktu kelahiran berbeza.

Kejadian itu tvlar di media sosial apabila Siti Suriani berkongsi di Facebook miliknya dan mendapat 1.3 juta tontonan, 56,000 komen dan 37,000 dikongsi netizen.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber:gempak

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*