[Vide0] Air Paip Berk4rat Tervk, “Dari Teh Ais Upgrade American0 Starbux”

 

Air adalah salah satu sumber keperluan manusia. Diperlukan untuk minum dan segala akt!viti harian seperti membasuh baju, pinggan mangkuk dan membersihkan diri. Boleh dikatakan hari ini cukup mudah, buka sahaja kepala paip air bersih sudah b0leh didapati.

Tidak perlu ceduk air dari telaga atau pun ke sungai. Namun di zaman serba maju dengan teknologi ini, di Malaysia masih ada kawasan yang tidak dilengkapi dengan saluran air bersih. Bay4ngkanlah, buka sahaja paip, bukan air keruh seakan teh tarik yang keluar. Tahap teruknya air macam ‘kopi O’ yang mengalir keluar!

Dalam rak4man yang dimuat naik di Tiktok baru-baru ini, kelihatan seseorang membuka paip di satu kawasan luar. Namun apa yang mencuri perhatian ramai adalah air yang keluar dari paip itu keruh tahap berkarat tak terkata!

Berikut adalah rakaman air paip berkarat teruk yang dimuat naik di Tiktok ini:

VIDEO:

@piansuperrr

Terima kasih sekali lagi Air Kelantan Sdn Bhd…Perkhidmatan anda patut dipuji..

♬ Anak Kelantan – Cikgu Sulizi

Pergh, boleh tahan dahsyat juga air yang keluar dari paip ini! Perkongsian rakaman air paip berkarat teruk yang dikongsikan ini telah membuatkan warganet meninggalkan reaksi mereka di ruangan komen seperti berikut:

“Masalahnya lalu meter pulak tu… Macam tak layak je nak bayar bil bulan2 kalau air macam ni”

“Dari teh ais upgrade Americano Starbux. Hebatnya…”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber :HCL

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*