16 Tahun Menanti, Suami ‘Speechless’ Bila Dapat Tahu Isteri Meng4ndung Lagi!

Setiap pasangan yang mendirikan rumah tangga sudah pastinya mengimpikan untuk mempunyai cahaya mata sendiri dan membesarkan ‘amanah’ yang diberikan dengan sebaik mungkin.

Namun, tidak semua pasangan diberikan rezeki untuk mempunyai cahaya mata sejurus mereka kahwin dan ada pasangan yang perlu sabar menunggu bertahun-tahun sebelum diberikan rezeki untuk meng4ndung.

‘Hadiah untuk abang’

F0t0: Tangkap layar video

Seperti perkongsian seorang wanita dikenali sebagai Ain menerusi satu video di laman TikTok tampil membuat kejvtan istimewa terhadap suaminya yang tersayang. Kisahnya bermula, apabila dia memberikan ‘hadiah istimewa’ kepada suaminya bersempena hari lahir ketika mereka baru sahaja menunaikan s0lat subuh.

Selepas s0lat subuh sis buat suprise dekat suami. Selamat hari lahir my darling. Hadiah tak ternilai buat abang.

Pada mulanya si suami seolah-olah tidak percaya, apabila melihat pregn4ncy test yang diletakkan di dalam k0tak hadiahnya dan bertanyakan kepada isterinya berkali-kali adakah dia benar-benar meng4ndung atau tidak. Setelah dijelaskan oleh si isteri, dia (suami) lantas tersenyum dan gembira mendapat perkhabaran itu. Bercerita lebih lanjut, wanita ini menjelaskan hampir 16 tahun mereka menunggu dan ia merupakan kandvngan keduanya.

Penantian hampir 16 tahun, Danial yang kini dah umur 17 tahun akan dapat adik. Alhamdulillah.

Pada masa yang sama, wanita ini juga sempat memberikan pesanan kepada pasangan-pasangan di luar sana supaya tdak berh3nti berdoa kepada Allah S.W.T. supaya diberikan rezeki untuk memperoleh cahaya mata.

Makbul atau tidak makbul doa kita adalah rahsia Allah. Sebab Allah tak pernah jemu mendengar suara kita ketika berdoa. Doakan semoga sis dan baby sentiasa dilindungi Allah S.W.T.

Vide0 penuh:

@ainn_aisya

Selamat hari lahir my darling….😘😘 Hadiah tak ternilai buat abang. ##birthday ##ttc ##fypシ ##pasirmaskelantan ##geweorekelate ##satuhatisampaimati

♬ bunyi asal – ainn_aisya

Alhamdulillah!

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber;Ain / Ohbulan

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*