Boy Iman Lanc4r Aplikasi Penghantaran Patuh Sy@riah – “Saya Nak Bagi Anda Kerja, Perniagaan…”

Pelakon dan usahawan Boy Iman mempelawa orang ramai yang mengalami masalah dan terkesan akib4t pand3mik Cov id-19 dan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) 3.0, untuk menjana pendapatan bersama.

Keutamaan adalah kepada individu-ndividu yang mengalami masalah kewangan, perniagaan atau kehilangan pekerjaan.

Boy, menerusi hantaran di Instagram (IG) berkata tujuannya hanyalah untuk membantu orang lain yang berada dalam kesusahan.

“Tolong saya semua dengan share kan gambar ini. Mungkin ianya asbab untuk bantu orang lain yang mengalami masalah semasa MCO 3.0 ni.

“Mereka yang ada masalah kerja, masalah perniagaan hinggakan menjejaskan sumber pendapatan, sumber kewangan.

“Yang ada masalah masa pun b0leh jugak. Time MCO 3.0 ni banyak masa terluang, tak tahu nak buat apa.

“Saya nak bagi anda kerja, anda perniagaan. Ada kerja, ada meniaga confirm ada pendapatan, ada sumber kewangan,” katanya.

Menerusi hantaran itu lagi, Boy mengajak orang ramai untuk mendaftar di aplikasi penghantaran makanan dan kedai runcit patuh Sy4riah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Norul Iman A Rahman (@dbi_boyiman)

Pelakon yang popular menerusi filem 404 itu juga sedang mencari penghantar makanan (rider).

“Tolong kenalkan pada semua tokey kedai makan, pengusaha kedai makan, peniaga pasar malam, peniaga uptown, tokey kedai runcit, makcik kiah yang jual goreng pisang tepi jalan, yang jual coco jar, yang jual apam balik kat rumah untuk daftar di aplikasi penghantaran makanan dan kedai runcit yang pertama patuh sy4riah..

“Tolong jugak kenalkan pada semua yang boleh jadi “rider” kami tak kisah dia ada motor, kereta, van, lori atau basikal,”.

Boy juga memerlukan konsultan syarikat untuk memperkenalkan aplikasi yang dikenali sebagai ‘Make If Fast’ tersebut.

“Saya jugak perlu k0rang untuk jadi konsultan syarikat dengan memperkenalkan aplikasi ini pada semua dan korang boleh dapat gaji atau upah yang sangat lumayan.

“Duduk rumah pun boleh buat duit, buat kerja. Siapa yang berminat dan nak tahu boleh hubungi saya, pm, dm ye,” katanya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Norul Iman A Rahman (@dbi_boyiman)

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber:gempak

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*