Sarat H4mil, Kisah Ibu Tertukar Bayi Buat Siti Sarah Ser!au! – “Apalah Rasanya Meng4ndung 9 Bulan Tiba-Tiba Dapat Tahu Baby…”

Penyanyi Siti Sarah akui terkeejut sebaik sahaja mengetahui kisah tular seorang ibu yang tertukar bayi selepas bersalin.

Sarah berkongsi perkara itu menerusi satu hantaran di akaun Instagramnya baru-baru ini.

Menurut Sarah, kecuaian itu sepatutnya tidak berlaku dalam mana-mana h0spital kerana melibatkan dar4h d4ging sesebuah keluarga.

Malah isteri kepada pelawak Shuib sepahtu ini juga mengatakan kejadian itu membuatkan dia berasa sedikit f0bia memandang sedang menunggu masa untuk bersalin.“Berdiri bvlu r0ma Sarah, ser!au Ya Allah bila baca cerita ni. Lagi-lagi sekarang Sarah tengah sarat meng4ndung ni.

“Kalau dalam sinetr0n Ind0nesia ada cerita Puteri yang ditukar, ini betul-betul jadi tau, bukan sinetr0n atau cerekarama.

“Apa lah rasanye kan meng4ndung 9 bulan tiba-tiba dapat tahu baby tertukar. Nasib lah mak ayah check tag kat kaki tu dulu, kalau tak sampai besar lah tak tau baby tertukar.

“Sarah yang baca cerita ni bukan setakat ser!au, f0bia pun ada. Dah pulak lepas tu dua ibu ni masing-masing sama-sama sedih teringat baby yang dah jadi anak susuan.

“Sarah harap benda ni jadi pengajaran untuk semua, kecuaian macam ini tak patut jadi. Melibatkan masa depan, melibatkan dar4h d4ging, melibatkn macam-macam,” tulisnya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Siti Sarah Raissuddin (@sitisarahraissuddin)

Terdahulu, tular di media sosial mengenai Siti Jamumall yang cem4s apabila menyedari bayi yang dibawa pulang dan disusukan bukan anak kandungnya.

Bagaimanapun dia dikatakan menyedari bayinya tertukar selepas pulang ke rumah pada Sabtu, apabila melihat tanda nama pada kaki bayi itu tertera nama ibu yang lain serta waktu kelahiran berbeza.

Kejadian itu tular di media sosial apabila Siti berkongsi di Facebook miliknya dan mendapat 1.3 juta tontonan, 56,000 komen dan 37,000 dikongsi netizen pada ketika itu.

KOMEN NETIZEN:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber:gempak

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*