“Berpeluh wehh..” – [Vide0] Lelaki ‘Ters4kiti’ Jadi Tukang Bawa Handbag 14 Bridesmaids Di Majlis Kahwin

Dalam setiap majlis perkahwinan, pengantin mesti akan menjemput rakan ataupun saudara-mara untuk menjad bridesmaids yang berfungsi untuk membantu pengantin semasa majlis berlangsung.

Kebiasaannya mereka ini ‘waj!b’ memakai tema baju yang sama dan bilangannya dalam 5 ke 7 orang. Tapi lain pula dengan kisah ini apabila bridesmaids nya saja lebih dari 10 orang. Ramai2 nak kemana tu.

 

‘Fungsi’ bridesmaids

Baru-baru ini vir4l di TikTok apabila suasana sebuah majlis perkahwinan di Ind0nesia ini betul-betul hav0c.

Melalui posting di akaun TikTok @Fikri Rizaldi ini, terlihat sebuah majlis kahwin dengan bilangan bridesmaids seramai 14 orang. Mereka semua dilihat memakai pakaian bertemakan ungu muda dan betul-betul menceriakan suasana .

Paling meriah lagi apabila mereka mengadakan acara tarian yang dih0skan oleh MC yang mengendalikan majlis tersebut.

VIDEO:

Disebalik keseronokan bridesmaids, ada ‘insan ters4kiti’

Namun di sebalik kemeriahan yang terserlah, ada insan sedang ‘ters4kiti’ di sebalik majlis tersebut. Tibeh

Melalui satu lagi video yang dimuat naik, terlihat momen yang agak lucu di mana seorang lelaki ini terpaksa membawa kesemua beg tangan milik kesemua bridesmaids tersebut.

Apa yang menarik perhatian, dia siap mengg4ntung beg tangan tersebut di bahunya dan beberapa buah lagi dipegang di tangan.

Walaupun dipandang orang ramai, dia nampaknya seperti tak kisah dan terus membawa beg tangan tersebut ke tempat photoshoot seterusnya.

VIDEO:

“Macam jual beg”

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata kejadian itu membuat netizen terhibur hingga ada yang berkata bahawa lelaki tersebut seperti orang nak menjual beg.

Baik hati betul insan tersakiti ni. Macam PA dah jadinya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber:Lobakmerah

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*