[Vide0] Pernah kerja bersama, Viviana Abdullah ded4h pers0naliti Fazura & Neelofa

Bagi mereka yang mengikuti laman Instagram selebriti media sosial Viviana Abdullah, pasti mengetahui pers0naliti berperwatakan lembut itu gemar berbrak dan mengupas pelbagai isuu bersama pengikutnya.

Terbaru, menerusi sesi Instagram ‘live’, Viviana atau nama sebenarnya Wan Marzuki Wan Daud sempat bercerita mengenai pengalamannya ketika bekerja bersama dua selebriti tersoh0r iaitu Fazura dan Neelofa.

Pendapat mengenai Fazura

VIDEO:

Bercakap mengenai Fazura, Viviana menyifatkan pelakon popular itu mempunyai pers0naliti yang baik dan merendah diri serta sangat menjaga hubungan dengan para peminat.

Malah Viviana berkata, pelakon filem Manisnya Cinta Di Cappad0ccia itu tidak berpura-pura terhadap diri sendiri selain tegas apabila membabitkan soal kerja.

“Fazura tahu bila nak jadi diva, bila nak ‘switch off’ jadi diva. Dia sangat merendah diri, dengan peminat dia paling menjaga. Dia tak plastik, jadi diri dia. Cuma bila bekerja, dia agak tegas,” katanya.

Pendapat mengenai Neelofa

VIDEO:

Bagi Neelofa pula, Viviana lebih memilih untuk berdiam diri mengenai pers0naliti bekas pengacara MeleTOP itu kerana sedar pasti akan menerima kec4man daripada orang ramai.

Tambah Viviana, ia kelihatan seperti mahu membvruk-burvkkan situasi sekiranya dia bercerita lanjut tentang usahawan popular berkenaan.

“Kalau you tanya (fasal) Neelofa, maaf next chapter please! Tu je b0leh cakap. Pakai tudung kan, tak boleh nak meng0ta.

“Silakan, pergi. Agvngkan, pakai tudung je nak agvngkan. I tak mampu nak istiqamah macam tu. Sebab i dah berdepan. Sama ada pakai hijab atau niqab, saya tak nak bawa dia dalam kehidupan saya.

“Anak saya kalau lalu pun, saya tutup matanya. Jangan tengok. Walaupun penampilan luaran itu bagus, saya tutup juga kalau lemb4ga itu lalu,” ujarnya.

Bagaimanapun, Viviana menegaskan bahawa pendapat mengenai kedua-dua selebriti itu adalah berdasarkan pengalaman peribadi yang berlaku di depan mata dan meminta peminat masing-masing tidak terpeng4ruh dengan sebarang kenyataan daripada mulvtnya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber:http://trendingkini.pw/

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*