“Habis 1,800 unit!” – Gara-gara Khairulaming Buat Review, Bek4s Beras Sold Out Di Shopee

Korang pernah tak alami situasi, bila nak beli barang secara atas talian saja mesti dah sold out. Tunggu barang rest0ck pun masih tak sempat nak beli sebab cepat habis. Selalunya jadi macam ni sebab kualiti pr0duk tu sangat bagus sampai buat ramai orang tertunggu-tunggu.

Tapi korang pernah tak dengar, bekas beras yang dijual di Shopee akan habis dengan cepat?

Khairulaming buat review… terus sold out

Sebut saja nama influencer Khairulaming, mesti k0rang dah terbayang Sambal Nyet Ber4pi oleh Khairulaming tu kan. Jadi sangat vir4l sampaikan terjual kesemuanya tak sampai berapa minit di atas talian. Masih ada yang menunggu ke tu?

Beberapa hari lalu dia sekali lagi menjadi perhatian apabila, membeli sebuah bekas beras di Shopee, lalu membuat sedikit review barangan tersebut.

beli bekas simpan beras pun aku dah excited.. perangai mak-mak tu dah datang” 

VIDEO:

Habis juga semua stok dalam beberapa jam

Apa yang paling mengeejutkan menerusi posting terbaru Khairul di Twitter, dia memberitahu bahawa bekas beras yang dibelinya itu dah sold out di Shopee.

Tambahnya lagi, dianggarkan kira-kira 1,800 unit terjual dan pemilik barangan tersebut dianggarkan memperoleh jualan sekitar RM 90k. Banyak betul, murah rezeki dia.

Memang hebat betul penangan Khairulaming ni, diharap semua peniaga kecil dimurahkan rezeki dan kuat sepanjang menempuh musim pand3mik ini.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber:Lobakmerah

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*