Reaksi Member Bila Kena Pr4nk Tangan P4tah, “Gel4bah Tervk Hahaha”

Biasalah dalam berkawan pasti akan ada saat suka dan dvka yang bakal menjadi kenangan satu hari nanti. Usik-mengusik sudah menjadi asam garam kehidupan. Apatah lagi jika memiliki kawan yang sememangnya ‘sekepala’ dalam apa juga aktiviti dilakukan.

Biarpun begitu dalam satu video yang dikongsikan baru-baru ini seorang lelaki buat pr4nk pada rakannya dan reaksi sahabatnya itu telah mencvri perhatian ramai. Dalam rakaman tersebut kelihatan dua lelaki mahu bermain gusti lengan di dalam bilik.

Screenshot at Aug 03 09-30-45

Sebelum bermula salah seorang dari mereka membuat rakaman dan memberitahu dia memasukkan pasta ke dalam mulutnya. Datang seorang lagi rakan dan mereka bersiap sedia untuk memulakan acara. Sedang asyik berlawan gusti lengan, tiba-tiba ada bunyi seakan tangan p4tah.

Mendengarkan bunyi tersebut, rakan lelaki ini terus mengel4bah. Apatah lagi bila lelaki tersebut mahu menjerit memanggil ibunya. Berikut adalah rakaman reaksi member bila kena prank tangan patah yang dimuat naik di TikTok dengan nama akaun @aputwisely:

Reaksi member bila kena prank tangan patah ini memang menghiburkan! Berikut antara reaksi ramai yang ditinggalkan di ruangan komen perkongsian tersebut:

“Dulu kalau gado time kecik2 macam ni la nak tutup mulut sibling kalau nangis…”

Prank tangan patah 3

“Gelabah teruk hahaha”

Prank tangan patah 2

“Hahaha part panggil ummi tu macam budak2 ngadu kat mak”

Prank tangan patah 1

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : HCL

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*